Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κ.Ε.Λ. Βορείων Προαστίων στο Πλατύ Χωράφι - ούτε η φύση δεν συμφωνεί

Αναρτήθηκαν από το spata-artemida.blogspot.gr φωτογραφίες που περιγράφουν γλαφυρά την  ακαταλληλότητά της τοποθεσίας "Πλατύ Χωράφι" η οποία ήταν προγραμματισμένη για την
κατασκευή του Κ.Ε.Λ. Βορείων προαστίων.
Μια τοποθεσία που επιλέχθηκε σκόπιμα για την αφομοίωση τεραστίων κονδυλίων υλοποίησης ασφαλούς εγκατάστασης, που όμως δεν υπήρχαν και έτσι το έργο έμεινε στις συζητήσεις και στα χαρτιά.
Σε πολύ παλιό μας άρθρο (στα σχόλια), παραθέτοντας της απόψεις των Συμβούλων σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για το Κ.Ε.Λ., στις 23/01/2012, είχαμε αναφερθεί και στην μη καταλληλότητα της περιοχής επισημαίνοντας τον συγκεκριμένο κίνδυνο.
Είναι εύκολος ο δρόμος της "άρνησης". Το έργο σταμάτησε και δεν έγινε εκεί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι βόθροι παραμένουν και κάνουν ακριβώς την ίδια ζημιά.
Ζούμε σε μια περιοχή που γεμίζει ανεξέλεγκτους όγκους νερού, με κάθε νεροποντή, με δρόμους που μετατρέπονται σε ποτάμια και αλάνες σε λίμνες.

Τότε τα λύματα των ιδιωτικών "Κ.Ε.Λ", που τις περισσότερες φορές δεν είναι ούτε καν στεγανοί, ρυπαίνουν το υδροφόρο ορίζοντα και καταλήγουν τα λήμματα στην θάλασσα.
Επομένως δεν χρωστάμε σε κανέναν χάρη για την κατάντια μας.
 
Όλοι οι, κατά καιρούς εμπλεκόμενοι, χειρίστηκαν το θέμα με τον χειρότερο τρόπο και ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το προσωπικό, ιδιοτελές και κοντόφθαλμο συμφέρον τους.
Ελπίζουμε να μην ξαναδούμε τα ονόματά τους στα Δημοτικά ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών.

Μακάρι αυτά τα νερά να μπορούσαν να παρασύρουν μαζί τους όλους αυτούς τους ανίκανους που πέρασαν από τα Δημοτικά αξιώματα, ακόμη και η αντιπολίτευση.

Οι εκλογές δεν είναι μακρυά. Στο χέρι μας είναι να τους οδηγήσουμε έξω από τα καφενεία που συχνάζουν για ψηφοθηρία στον Εισαγγελέα.

Θαυμάστε και μόνοι σας το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου