Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βουλγάρα μαστροπός εξέδιδε ομοεθνή της

Τα έσοδα του καταστήματος που είχε ανοίξει στην κοινότητα του Προβατώνα Αλεξανδρούπολης δεν πήγαιναν καλά και η 35χρονη Βουλγάρα ιδιοκτήτρια σκέφτηκε να τα αυξήσει προάγοντας στην
πορνεία την καλλίγραμμη 29χρονη υπάλληλό της!Το «άντρο» του παράνομου έρωτα  στήθηκε σε ένα σπίτι δίπλα  στο μαγαζί, όπου η νεαρή και  όμορφη Βουλγάρα προσέφερε τις  «υπηρεσίες» της σε κάθε ενδιαφερόμενο  γεμίζοντας τις τσέπες της  συμπατριώτισσάς της, αλλά και  τις δικές της. Ώσπου, ένας  πελάτης εμφάνισε ξαφνικά… χειροπέδες  και όχι για «περίεργα» ερωτικά  παιχνίδια!

Ήταν ένας αστυνομικός της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που είχε πληροφορηθεί τι συνέβαινε στο σπίτι, πλησίασε ως πελάτης την 35χρονη και δεν άργησαν να κλείσουν το μοιραίο ραντεβού επ’ αμοιβή. Όταν ήταν όλα έτοιμα, επενέβησαν οι συνάδελφοι του αστυνομικού και συνέλαβαν τις δύο αλλοδαπές, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν 755 ευρώ που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητά τους! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου