Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ανήλικοι έκαναν μια ντουζίνα διαρρήξεις σε ένα βράδυ!

Το…  πρωινό τους αναζητούσαν δυο  ανήλικοι που διέρρηξαν ένα  πρατήριο άρτου στη Σπάρτη, αλλά έμειναν με την… όρεξη καθώς οι αστυνομικοί τους έπιασαν στα πράσα. Έτσι, εξιχνίασαν 12
διαρρήξεις από τις οποίες οι δέκα είχαν γίνει μέσα σε λίγη ώρα!Πριν  συλληφθούν τις πρώτες πρωινές  ώρες της Τρίτης, οι δυο 16χρονοι τσιγγάνοι είχαν κλέψει χρήματα και από ένα κατάστημα εμπορίας χρωμάτων. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν, ομολόγησαν τις υπόλοιπες δέκα διαρρήξεις που είχαν κάνει τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τέσσερα σπίτια, ένα κατάστημα εμπορίας πλαστικών ειδών, ένα ανθοπωλείο, ένα οινοποιείο, ένα κατάστημα ζωοτροφών, ένα αυτοκίνητο και τα… Κ.Α.Π.Η. της Σπάρτης!

Από  τις διαρρήξεις, οι ανήλικοι δράστες  αποκόμισαν κυρίως χρήματα μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους, αλλά και ένα φορητό υπολογιστή, μία ηλεκτρονική συσκευή, έπιπλα και εργαλεία, όλα συνολικής αξίας 6.500 ευρώ. Πάνω τους κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα ρούχο που χρησιμοποιούσαν για να μην αφήνουν ίχνη και δύο κινητά. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

Ένας 33χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει την περασμένη Κυριακή σε ένα σπίτι στις Κεραμάτες Άρτας, με λεία χρήματα, χρυσά κοσμήματα, έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου