Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τον αναζητούν αλλά συνεχίζει τις ληστείες!

Οι αστυνομικοί τον ψάχνουν παντού ως συνεργό των δυο ομοεθνών του που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο για δύο ληστείες και μια απόπειρα στη Γαστούνη, αλλά ο… αμετανόητος Αλβανός κακοποιός συνεχίζει απτόητος τη δράση του! Μαζί με έναν άλλο –άγνωστο προς το παρόν- συνεργό του, εισέβαλε οπλισμένος σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και άρχισε να πυροβολεί!
Για καλή του τύχη, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου είχε δει από το κύκλωμα ασφαλείας τους δυο κουκουλοφόρους να πλησιάζουν κρατώντας ένας πιστόλι και ο άλλος λοστό και κρύφτηκε. Εκείνοι μπήκαν μέσα πυροβολώντας και σπάζοντας την τζαμαρία, αλλά όταν δεν βρήκαν μέσα κάποιον και διαπίστωσαν ότι τους «σημάδευαν» οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα, τράπηκαν σε φυγή! Οι αστυνομικοί που είδαν τα πλάνα, κατάλαβαν ότι ένας από τους δράστες ήταν ο αναζητούμενος και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.
Ο Αλβανός ήταν ένας από τους τρεις κακοποιούς που είχαν στήσει ενέδρα στις 2 Φεβρουαρίου έξω από το σπίτι ενός 55χρονου, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και, αφού τον χτύπησαν με σιδερολοστό στο κεφάλι και το σώμα, του άρπαξαν 1.200 ευρώ και διέφυγαν πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα. Στις 18 Φεβρουαρίου, είχαν εισβάλει στο ασφαλιστικό γραφείο ενός 32χρονου, τον ακινητοποίησαν μαζί με έναν φίλο του με την απειλή πιστολιού και του λοστού, τους άρπαξαν 1.300 ευρώ, διάφορα έγγραφα, ένα ρολόι και δυο κινητά και εξαφανίστηκαν. Στις 14 Φεβρουαρίου, είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν ένα μίνι μάρκετ αλλά έγιναν αντιληπτοί από γείτονες και ματαίωσαν την ληστεία. Οι συνεργοί του, ένας 39χρονος και ένας 29χρονος συνελήφθησαν με επιχείρηση αστυνομικών στο σπίτι τους, στις Καμάρες Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου