Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ξήλωσαν ακόμη και το στηθαίο της εθνικής οδού!

Ούτε το ενδεχόμενο να προκαλέσουν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και να γίνουν αιτία να χαθούν αθώες ζωές μπόρεσε να σταματήσει τους δυο Έλληνες «κυνηγούς» μετάλλων που, αφού ρήμαξαν ένα εργοτάξιο στην Αταλάντη, βάλθηκαν να ξηλώσουν και το… στηθαίο της εθνικής οδού για να το πουλήσουν για πενταροδεκάρες!
Το βαν στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες ηλικίας 33 και 31 χρόνων εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς- Θηβών και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας το βρήκαν γεμάτο με 250 μεταλλικά αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, μεταξύ των οποίων και αυτά που χρησιμοποιούνται σαν ορθοστάτες για την στήριξη του στηθαίου ασφαλείας της εθνικής οδού!
Τα υπόλοιπα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 10.000 ευρώ, προέρχονταν από το εργοτάξιο της εταιρείας «Νέα Οδός» στην περιοχή της Αταλάντης και οι δυο νεαροί τα είχαν κλέψει λίγο πριν συλληφθούν. Όλα αναγνωρίσθηκαν από τον υπεύθυνο του εργοταξίου και του επιστράφηκαν, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Εκτός από την κατηγορία της κλοπής, αντιμετωπίζουν και αυτή της παράνομης οπλοκατοχής καθώς είχαν μαζί τους ένα μαχαίρι που κατασχέθηκε, όπως και το βαν τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου