Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αναγνωρίστηκαν έξι για την επίθεση σε αστυνομικούς

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζουν έξι νεαροί αντιεξουσιαστές που έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής ότι είχαν ενεργό ρόλο στην επίθεση κατά αστυνομικών της ομάδας
ΔΙ.ΑΣ. που αναστάτωσε το κέντρο του Αγρινίου το απόγευμα της περασμένης Κυριακής!
Οι νεαροί ήταν μεταξύ των  12 που προσήχθησαν βάσει των περιγραφών που είχαν δώσει οι πέντε αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου. Στο μεταξύ, εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό τα κράνη, τα ρόπαλα και οι κροτίδες που βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα σημείο της πόλης και αναμένεται να οδηγήσουν στην αναγνώριση και των υπολοίπων δραστών της επίθεσης.

Τα  επεισόδια είχαν ξεκινήσει όταν μια ομάδα 15 κουκουλοφόρων αναζητούσε μέλη της Χρυσής Αυγής, που μοίραζαν φυλλάδια στην περιοχή. Ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εγκλωβίστηκε και οι δράστες τον έριξαν από τα μηχανή και άρχισαν να χτυπούν με ρόπαλα τον ίδιο και τη μοτοσικλέτα του. Αλλά και οι τέσσερις συνάδελφοί του που έτρεξαν να τον βοηθήσουν δέχθηκαν χτυπήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ οι μηχανές τους υπέστησαν ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου