Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ο ΤΥΠΟΣ ΦΙΜΏΝΕΤΑΙ και ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ - Ο Γκόντζος στο Τμήμα

ΑΡΤΕΜΙΔΑ - Ο ΤΥΠΟΣ ΦΙΜΏΝΕΤΑΙ και ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ - Ο Γκόντζος στο Τμήμα
Ο υποψήφιος Δικτάτορας Σπάτων Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου με το σάλτο μορτάλε  σε ολοκληρωτικές μεθοδεύσεις, τις οποίες καλά γνωρίζει, αύριο δεν χρειάζεται να πάει στις
κάλπες. Θα είναι πρωτοσέλιδο γελοιοποίησης παντού.
Ο Δημήτρης Μάρκου και οι συν αυτώ αντιγράφοντας τον Πινοσέτ έστειλε στο αυτόφωρο τον εκδότη της εφημερίδας «Αλήθεια», κ. Γκόντζο γιατί εξέδωσε και διένειμε σήμερα την εφημερίδα του (όχι προεκλογικό υλικό) που σε κάποιο άρθρο του περιγράφει το μαύρο παρελθόν και το τρισάθλιο μέλλον του αποτυχημένου κ.Δημήτρη Μάρκου.
Είμαστε εντελώς αντίθετοι προς τον τρόπο δημοσιογραφίας του κ.Γκόντζου, αλλά θα αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια να είναι ελεύθερος να γράφει όπως και ότι νομίζει.
Θα αγωνιστούμε να βρεθεί ο κ.Δημήτρης Μάρκου στο τέλος κάθε καριέρας, πολιτικής ή επαγγελματικής.
Η πολιτική και επαγγελματική του συμπεριφορά είναι για χώρες ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Η Ευρώπη χόρτασε από τέτοια ανθρωπάρια και μεθόδους. Είναι ανάξιος να κυκλοφορεί ανάμεσά μας ένας πολιτικός που πιστεύει ότι με τις φυλακές και τις εξορίες θα μπορέσει να κυβερνήσει.

33 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ,Ο ΛΕΛΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΣΑΣ,Ο ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΝΟΥΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα οτι ειναι μλκ φαινεται απο χιλιομετρα,αλλα τοσο πολυ πια.Που ζει αυτο το ανθρωπακι στην 7ετια,στην ΚΟΥΒΑ,στην Β.ΚΟΡΕΑ.Στο διαολο και στον αγυριστο ο φασιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί φοβάστε τη δικαιοσύνη; Το τρίτο κρούσμα είναι σε αυτές τις εκλογές. Καλά τους κάνουν.Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να σπιλώνουν αξιοπρεπείς ανθρώπους; Άν είναι αθώοι θα κριθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΘΩΟΘΕΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.
      Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΟΥΓΓΟΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΘΩΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥΓΓΟΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΝ.

      Διαγραφή
    2. μη εισαι και τοσο σιγουρος

      Διαγραφή
  4. Τον αποκαλείτε «Δικτάτορα», «ανθρωπάριο», «ανάξιο», απειλείτε ότι αύριο «θα είναι πρωτοσέλιδο γελοιοποίησης παντού», του προσάπτετε το χαρακτηρισμό του αντιγραφέα του Πινοσέτ, του αποδίδετε «μαύρο παρελθόν και τρισάθλιο μέλλον», υπόσχεστε ότι θα αγωνιστείτε για «να βρεθεί ο κ. Δημήτρης Μάρκου στο τέλος κάθε καριέρας, πολιτικής ή επαγγελματικής».

    Ποιος σας είπε ότι ο καθένας είναι «ελεύθερος να γράφει όπως και ό,τι νομίζει», ειδικά όταν χρησιμοποιεί Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;

    Όλα τα παραπάνω συνθέτουν υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα και το ότι κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία ενός blog, να είστε σίγουροι ότι δεν είναι άλλοθι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΤΥΠΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ 1960 ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:10 μ.μ.
    Ο Τύπος δεν μπορεί να βρίζει, να συκοφαντεί και να απειλεί. Εάν επιμένετε σε αυτό, θα πρέπει, αντί να αναλώνεστε, γράφοντας εδώ, να κινήσετε διαδικασία αλλαγής της σχετικής νομοθεσίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνουμε αλλα ο Γκοντζος δεν ειναι κρατουμενος για αρθρο του,αλλα για παρανομη διακινηση προεκλογικου υλικου.Ειναι παρανομο προεκλογικο υλικο η εφημεριδα του "ΑΛΗΘΕΙΑ",θα τρελαθουμε παντελως;Αν ηταν για οποιονδηποτε αλλο λογο κρατουμενος δεν θα μιλουσε κανεις για φασισμο,

      Διαγραφή
    2. ναι μια εφημεριδα που διανεμετε πορτα πορτα και βριζει ενα υποψηφιο και εξυμνει εναν αλλο ειναι προεκλογικο υλικο και παραβιαζει τον εκλογικο νομο!

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Δημήτρη Μάρκου. Έδρασες άμεσα! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιας και εσείς τα ξέρετε όλα θα παρακαλέσω να δημοσιεύσετε, η αλλιώς θα προκαλέσω φορολογικό έλεγχο για να δούμε αν έχετε κόψει όλα τα νόμιμα παραστατικά που χρειάζονται για τις καταχωρήσεις όλων των διαφημίσεων της ηλεκτρονικής σας σελίδας και των υποψήφιων συμβούλων που διαφημίζονται στην εφημερίδα σας. Για να δούμε ποιοι οι έντιμοι και ανέντιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:35 μ.μ.
    Αν αναφέρεστε σε μένα (11:10 μ.μ.), εγώ αναφέρομαι σε αυτό εδώ το δημοσίευμα (10:53 μ.μ.) και όχι στη σύλληψη του εκδότη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου ηθελε παιχνιδακια σαν αυτα που εχει μαθει να παιζει προεκλογικα.....ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ γιατι και το σισυφειο δεν ηταν καλυτρο....ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ....αυτη ειναι η κατηγορια.σωστη η λαθος ειναι θεμα της δικαιοσυνης.ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ .
    ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΠΕΠΟΝΙΑ....ΕΕΕΕΕΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ....ΙΔΙΩΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ........ΣΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.....ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΕΙ ΦΙΤΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειστε για γελια και ειστε ιδιοι με το δημοσιογραφο του κωλου Γκοτζο Γκορτσο η οπως διαολο τον λενε....θα επρεπε να ντρεπεστε αν νομιζετε οτι Δημοκρατια και Δημοσιογρφια ειναι δυο εννοιες που ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει και να λεει οτι και οπως νομιζει! Και για να τελειωνει το αστειο αυριο θα παω να καταθεσω οτι τον ακουσα πριν μηνες να λεει σε καποιον οτι αν δεν μου δωσουν 100.000 δεν στηριζω κανεναν....μηπως το ιδιο συμβαινει και με εσας?καπου ειδα οτι ζητησατε κι εσεις χρηματα απο τον Δ.Μαρκου και δεν σας τα εδωσε κι απο τοτε αρχισατε να τον χτυπατε! Δημοσιογραφοι του κωλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 500 ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.που αναβοκατεβαζουν συμφωνα με τα γουστα τους....οποιν θελουν.και με ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΕΡΤΑ .ΟΛΟΙ.ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟΥΣ.Να τους κοπει ο βηχας επι τελους...που νομιζουν οτι βγαζουν δημαρχαιους μον οι τους.,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ .....ΠΧ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ ?ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ?ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β1 ΖΩΝΗ?Εχω και πολλα αλλα ερωτηματα αλλα τα αφηνω απο Δευτερα.....ΕΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ μην μας βαζετε μπροστα για μπυζουριερα.κα;θαριστε μονοι σας τα του οικου σας.

      Διαγραφή
    3. Καλα στραβος εισαι?Που μαθαμε εμεις για αγωγους ομπρελες, αμμοληψιες
      κλπ. απο τα βιντεο αυτου του BLOG.

      Διαγραφή
  13. ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.Ο ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟ ΚΙΤΡΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαθε να γραφεις πρωτα Ελληνικα μαθε τα αι και τα ε και μετα κανε μαθημα ελληνικων αγραμματε.
    ακου λυπαμ εεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους έχουν άποψη για το ποιά αδικήματα διεπράχθησαν, μήπως να περιμένουμε να κρίνουν οι δικαστικές αρχές; Μου γίνατε όλοι αυτόκλητοι εισαγγελείς και δικαστές!

      Διαγραφή
  16. ΑΝΟΗΤΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΜΥΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΖΟ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΛΙΚΟΥ.Ο ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητηρια στον κ. Δημητρη Μαρκου για την αποφασιστικοτητα του να τους παραπεμψει στη Δικαιοσυνη. Επιτελους, τερμα η ασυλια. Ειτε καταδικαστουν ειτε αθωωθουν, επραξε το σωστο. Νομιζω θα γινει καλος Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗ.ΜΑΡΧΟΣ ,ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΟΝΟΜΟΣ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΟΣ ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ

      Διαγραφή
  21. Πέσανε με τα μούτρα στο ξενύχτι των πληκτρολογίων τα ανθρωπάρια του Χρήστου Μάρκου αλλά ο κόσμος δεν τρώει το κουτόχορτο, ο άνθρωπος που έχει σκοπό να φτιάξει ΚΕΛ στην Λούτσα απο αύριο έχει τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
    Αυτο αν παει στην δικαιοσυνη να βρεθει ποιος το γραφει ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ειναι θεμα ελευθεροτυπιας?ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ειναι θεμα ελευθεροτυπιας?
    το θεμα ειναι ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.Να κλειδωνει το δημαρχειο και να εξαφανιζεται η να προσφευγει στις ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ποιες ειναι και αυτο ειναι θεμα της δικαιοσυνης.αλλο ελευθεροτυπια αλλο ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.Στην Λουτσα της πληρους επιβραβευσης της παρανομιας εχουν χαθει τα ορια,καιρος να ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ.
    ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ?Εαν ναι να καταδικαστει και ορθως εγινε η καταγγελια.Να γινει μαθημα και σε αλλους οτι η δημοκρατια ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG...... ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 9:40 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου