Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδας - Σύσκεψη στο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδος, συνεπής στις δεσμεύσεις της για τη συμβολή της στην επίλυση χρόνιων τοπικών προβλημάτων συναντήθηκε την Τρίτη 23/2 με την ειδική σύμβουλο για
πολεοδομικά ζητήματα, του αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος, κ. Τσιρώνη. Από πλευράς της Ο.Μ παρίσταντο ο συντονιστής της Λουκάς Μαργέτης, ο Γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Σπάτων – Αρτέμιδος σ. Δ.Κωνσταντινίδης και ο δημοτικός σύμβουλος – Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος σ. Χ.Τσαντήλας.




Στην σύσκεψη τέθηκε το θέμα της άμεσης υπογραφής των συνοδευτικών κοινών υπουργικών αποφάσεων (Κ.Υ.Α) του Ν.4269/2014 (ΦΕΚ142Α/28-6-2014) παρ.12 και 13 του άρθρου 7 (Τοπικά Χωρικά Σχέδια).

Η υπογραφή των ως άνω υπουργικών αποφάσεων θα συμβάλει στην ταχεία εκπόνηση του ΤΧΣ και στο να εξευρεθούν χώροι για την ανέγερση σχολείων που θα λύσουν ένα χρόνιο και φλέγον ζήτημα. Η σύμβουλος του υπουργού μας είπε τα εξής :
α) Ο Ν. 4269 / 2014 (ΦΕΚ 142 Α΄ / 28-6-2014) που αφορά και τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια, είχε πάρα πολλά αντιοικολογικά άρθρα και άπειρες φωτογραφικές διατάξεις και επανεξετάστηκε εξολοκλήρου! Η επεξεργασία για την τροποποίησή του θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο.
Η μελέτη που καθορίζει τις προδιαγραφές για την δημιουργία των ΤΧΣ έχει παραδοθεί απ΄ τον μελετητή και μέσα σε ένα 10ήμερο είναι πιθανό να ανακοινωθούν τα πορίσματά της.
β) Η έγκριση του ΤΧΣ θα διευκολύνει και την υλοποίηση του τρέχοντος σχεδιασμού για τα σχολεία, δεδομένου ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί, εμφανίζουν προβληματικά σημεία, από πολεοδομικής πλευράς.
Στο γραφείο του υπουργού παραδόθηκε εγγράφως και η κατάσταση των σχολικών κτιρίων της Αρτέμιδος, αναλυτικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Μ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

25/2/2016

8 σχόλια:

  1. Παρτε το χαμπαρι χωρις ΓΠΣ η Αρτέμιδα δεν θα γίνει ποτέ πόλη. Γιατί? Ποιοι δεν το θέλουν? Ακομα και ο Δήμαρχος πεισματικά την αγνοεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγινε μια προσπάθεια να νοικοκυρευετεί η Πόλις από τον Γκινοσάτη και για το ευχαριστώ δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολύτως αποτυχημένος αντιδήμαρχος. Μια απογοήτευση! Σωστά δεν εξελέγη.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΙΡΛΕΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ? Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΠΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΡΕΕΕΕΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ? Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΧΙ ΚΕΛ Κ ΤΩΡΑ ΘΑΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑ ΛΕΦΤΑ.

      Διαγραφή
  3. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΓΙΑ ΓΠΣ? ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΕΖΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ? ΤΖΑΜΠΑ ΠΙΕΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟ

      Διαγραφή
  4. ΧΟΧΟΧΟ.Ο ΛΙΓΔΑΣ-Ο ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ-Ο ΚΟΤΣΙΔΑΚΙ ΛΙΓΔΑ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ Κ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΕΝΟΙΚΙΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΣΠΑΤΑΛΗ,ΚΛΠ ΚΛΠ.ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΕΤΑ? Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΒΙΑΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 8:45 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΟΝΟ Ο ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ Κ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο Κ ΔΑΝΕΖΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου