Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Δημήτρης Μάρκου - ομιλία "πεζοδρομίου"

Δημήτρης Μάρκου - ομιλία "πεζοδρομίου"
Από αυτή την στιχομυθία μας λύνονται όλες οι απορίες για τους σχολιαστές στου παρόντος μπλογκ...
Να ένας από αυτούς που συνηθίζουν τα "@@@" στην ομιλία τους. Δεν ντρέπεται για αυτή την ομιλία και δεν σέβεται ούτε το αξίωμα που του έδωσαν οι εκλογείς του!
Αυτά για όσους μας κατηγορούν για: "κακεντρέχεια, προπέτεια, κακοήθη κριτική κ.α."!!




Αν αγαπητοί μου σας αρέσει αυτή η αντιμετώπιση "Δημάρχου" προς Δημότη... έχετε αυτό που σας αξίζει!

Πάντως δεν αντέχω αυτά τα "νέα ήθη" και θα συνεχίσω να τα προβάλλω... όση εναντίωση και αν υφίσταμαι...

Μας ζητήσατε και την υπόλοιπη συνομιλία και σας την παραθέτουμε:
 ...για να μην βάζουν οι αναγνώστες με το μου τους ότι μπορεί ο επιχειρηματίας να ανταπέδωσε τις βρισιές...

17 σχόλια:

  1. Και λίγα του είπε.! Το θράσος έχει σαν όριο τους δημότες και ο δήμαρχος τους εκπροσωπεί. Όλοι μας σε αυτούς τους αδίστακτους, έτσι θα θέλαμε να απαντήσουμε. Όμως δεν έβαλες όλη την συνομιλία .(;) Και για να σε ενημερώσω , παρά την "πρόσκληση" στο δημαρχείο , το παληκάρι της Αρτέμιδας δεν πήγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε "Δήμαρχε" πρόστεσα και το υπόλοιπο της συνομιλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η άδεια που δίνεται στο μαγαζί από το δήμο θα πρέπει να έχει όρους και κανόνες. Αν παραβιάζονται αυτοί οι κανόνες αρμόδιος είναι μόνο ο δήμαρχος και οι υπηρεσίες του να παρέμβουν. Κανένας άλλος. Μη μας κοροϊδεύει λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε ή Κυρία Σίσσυφε. Γιατί θιχτήκατε από ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιο στον τοίχο του Δημάρχου,στο facebook, που αναφέρεται σε "κακεντρέχεια , προπέτεια,κακοήθη κριτική, κ.α."; Είστε κάποιος ή κάποια που επαναλαμβανόμενα αναφέρεστε στην ηθική του Δημάρχου ; Ναι, όταν στήριξα την παράταξη το έκανα γιατι ήταν κάποια πράγματα δεδομένα και ξεκάθαρα. Δεν ανέχομαι να θίγουν με αήθεις χαρακτηρισμούς τον Δήμαρχο. Άλλο είναι Κύριε - Κυρία, η σκληρή αλλά εποικοδομική κριτική, και άλλο η λάσπη και όπου κολλήσει.Αν νομίζετε ότι το 62%των δημοτών ψήφισε λάθος , πλανάσθε..Δεν θα αφήσουμε λοιπόν εμείς οι απ'έξω, που πιστεύουμε σε μια προσπάθεια για έναν δήμο ρημαγμένο κυριολεκτικά από ανίκανες διοικήσεις , να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από αρνητικά σχόλια με ανύπαρκτο και ψευδές περιεχόμενο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος καλά κάνει και βγαίνει στο FB και απαντάει. Ο κόσμος δεν είναι αρνητικός σε αυτό. Τα προβλήματα είναι τεράστια και θέλει κάπου να τα πει. Οποιος παρακολουθεί τα τεκτενόμενα στην Αρτέμιδα ζει στην Αρτέμιδα βλέπει ότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια προβλήματα το 2010, 2011, 2012, 2013 2014, τα ίδια και τώρα. Τον Δήμαρχο τον ψηφίσαμε για να έχει αποτελέσματα και για αυτό θα κριθεί. Καλές προθέσεις κατά δήλωση τους έχουν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Όταν εκλεγείς μετράνε τα αποτελέσματα και όχι οι προθέσεις. Ο χρόνος που δίνει ο κόσμος είναι λίγος και αυτό οφείλεται στην γενικότερη απογοήτευση του και ότι δεν βλέπει αλλαγές με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ακόμα και οι δικαιολογίες σε πολλά θέματα είναι οι ίδιες. Δεν ψηφίσαν για να ακούουν τις ίδιες δικαιλογίες με τους προηγούμενους. Τώρα για το blog πρέπει να βρεί λύση με αυτούς που βρίζουν ασύστολα γιατί υποβαθμίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα τώρα εξηγούνται όλα. Ο αλητήριος που έβριζε χυδαία το Δημήτρη Μάρκου ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Μαρκου κι έστησε μια προβοκάτσια με το άλλο ύποπτο πρόσωπο εκείνη τη γριά που όπου υπάρχει σύλλογος κ οποιος συλλόγος είναι πρόεδρος γραμματέας η αυτη η ο άντρας της η και οι δυο μαζί, έχουνε γίνει με πάρα πολλά λεφτά που δεν δικαιολογούνται από τα επαγγέλματα τους, εστήσαν μήνυση με αυτόφωρο σε εκείνη τη κυρία την ρεπόρτερ που τους έβγαζε όλα τα άπλυτα σε βίντεο και νόμιζαν ότι θα κλείσουν και το μπλοκ. Η ρεπόρτερ εξαφανίστηκε αλλά απότι βλέπω το μπλοκ θα εξαφανίσει όλη την συμμορία του Δημήτρη Μαρκου με πολλά πολλά χρόνια φυλακή. Εκείνος ο Αριστογείτονας το θυμάστε? Το αλητήριο πλυντήριο του Δημήτρη Μάρκου? Εξαφανίστηκε και αυτός γιατί η ίδιος ο Δημήτρης ο Μάρκου ήτανε, Ή το άλλο δουλικό ο Χρήστος Ποθουλάκης. Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος κι αυτό το μπλοκ όχι μόνο τους ξεσκεπάσε αλλά τους έχει ξεβρακώσει Δημοσίως. Σήμερα εκείνος ο Γκοτζο ΓΚΟΤΖΙΛΑ που δήθεν πήγε αυτόφωρο από τον Δημήτρη Μάρκου ήταν σε ένα τσοντοκάναλο και έγλυφε εκεί που έφτυνε. Ο δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου δεν τολμήσει ούτε στο στούντιο να πάει 2 km απόσταση Ή φοβάται πάρα πολύ τον κόσμο η ήθελε να παίξει στο facebook να δει πόσο διάνοια και άπιαστος είναι στα ψέματα και την ληστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι το ειδα κ εγω τυχαια με το ζαπινγκ ειδα εναν τρομοκρατημενο Δημαρχο κρυμενο σε μια σπηλια να προσπαθει να καλυψει τα σκ@τ@ κ τα λεφτα που εχει αρπαξει.Αν αυτο το ανθρωπακι ειναι Δημαρχος εγω πρεπει να γινω Στραταρχης ουτε για λουστρος στην Ομονοια δεν ειναι σαν τρομοκρατημενος ψευτης πακιστανος ειναι.Ετσι ειναι οι πακιστανοι που εχουν μαθει ελληνικα.Εχουν τα ιδια φοβισμενα ματια,κοιτανε μην τους βουτηξει καποιος τραυλιζουν και αν τους ρωτησεις πολλα αρχιζουν να μιλανε σαν το Δημαρχο.Ρε τι ρεζιλι ειναι αυτο; Εκανε απολογια στο μπλογκ αυτο που τον επιασε να κλεβει και να λεει ατελειωτα ψεματα και μπουρδες σαν αγραμματος πακιστανος αφου ειναι φως φαναρι οτι αεπαξαν του κοσμου τα λεφτα τι ηθελε στην τηλεοραση να μας παι του χρονου θα παρω πολλα περισοτερα γιατι φετος με ριξανε;Τετοιες μ@λ@κιες δεν λεω ουτε εγω στην γυναικα μου γιατι θα φαω παντοφλα κανω τον ανηξερο κ τον κουφο.Εχεις δικιο αυτοι δεν θα φυγουν με εκλογες αυτοι θα τους φυγει η φυλακη εχουν πολλα χρονια να κλεψουν και αλλα ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που βλέπει κάποιος παρακολουθώντας τις αναρτήσεις στο FB του Δημάρχου και σε άλλα προφίλμ είναι η απόλυτη μοναξιά του. Αν και οι σύμβουλοι της παράταξής του είναι καμμία 35αρια κανένας και εχεται πολλές επικρίσεις και άσχημες κριτικές κανένας δεν βγαίνει δημόσια σε σχόλια στο fb να το στηρίξη ούτε ένας μόνο η Μάρω που είναι και η θέση της τέτοια και μια φορά η Κουδουνάτη και αυτή δεν πήρε θέση βγήκε για να ξεκαθαρίσει ότι των Σπάτων δεν έχουν καμμία σχέση. Οι υπόλοιποι κουβέντα και ας γράφουν στο τύπο ότι 5-6 μόνο στηρίζουν τον Δήμαρχο. Ούτε καν ένα like τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λιάνα Οικονομοπούλου14 Αυγούστου 2015 στις 5:27 μ.μ.

    Oταν κύριε-α, πίσω από την ανωνυμία σας, βάζετε χαρακτηρισμούς όπως "Κουδουνάτη", "χονδρή ", "καμπούρα", "κήτος", και ένα σωρό άλλους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εμφανισιακούς, πως θέλετε οι σύμβουλοι να ασχολούνται μαζί σας και να απαντούν; Τo fb του Δημάρχου έχει αληθινά like και όχι αγορασμένα από εταιρείες....Ο Δήμαρχος έχει δίπλα και πίσω του πολλά στηρίγματα.Πολλά και δυναμικά..πιστέψτε με .































    '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν γνωριζετε πολλα για τον Δ Μαρκου τον δημαρχο...Αυτος δεν ειναι ο υπευθυνος που τοσος κασμος εχασε τα λεφτα του στο χρηματηστηριο? Αν τολμαει ας απαντησει...τοτε θα του υπενθυμισω πολλα...παρα πολλα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως μπορει να μας ο Δ Μαρκου[δήμαρχος] γιατι τον πατερα του τον ελεγαν ΣΠΙΟΥΝΟ του κουρτακη οτν ηταν στον συνετερισμο των Σπατων?

      Διαγραφή
  11. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΝΤΖΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ 500ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΧΩ Κ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ Κ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ.ΤΟΛΜΑΣ ΤΣΟΚΑΡΟ Κ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ Κ ΜΠΡΑΒΟΥΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΚΕΛ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΝΤΡΟΜΑΡΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Κ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ ΤΙ ΜΑΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι απίστευτο! Μια αξιοπρεπέστατη κυρία σχολιάζει κόσμια και επώνυμα και διαμαρτύρεται για ρατσιστικές συμπεριφορές και τη βρίζουν εμετικά αυτήν και τον σύζυγό της δημοτικό σύμβουλο και 'ανθρωπο σεβαστό και έντιμο, που μάλιστα έδωσε μάχες για το ΚΕΛ·
    Νομίζω πως τα ηλεκτρονικά ίχνη βρίσκονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΜΑ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ?.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΓΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΜΑΡΚΟΥ.ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΡΩ?ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΑ?ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ Κ ΙΣΟΒΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΙ ΑΛΛΟ ΨΩΝΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ Κ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ Κ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ?Η ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΠΑΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΑΝΤΖΟΣ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕΙ.ΚΟΡΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος 20 Αυγούστου 2015 - 3:42 μ.μ. και Ανώνυμος 18 Αυγούστου 2015 - 1:05 π.μ.
      η λεκτική επίθεση είναι ακραία. Τα παρατσούκλια και τον ρόλο τους στα blog τον καταλαβαίνουμε όταν δεν είναι χυδαία αλλά η επίθεση στα σχόλια σου αυτά είναι ακραία. Η κοινωνία είναι μικρή και αυτά που γράφεις το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι αλήθεια. Χάνει το blog την εγκυρότητα του αφήνοντας τέτοια σχόλια.

      Διαγραφή
    2. 3.42 μ.μ.
      Δε θα σε ρωτήσουμε κιόλας ποιόν εισαγγελέα προτιμάς να σου φέρουμε!, Αν όμως εσύ θέλεις τον οικονομικο εισαγγελέα, μπορείς να προσφύγεις και μακάρι να επιληφθεί, εφόσον υπάρχει αδίκημα.
      Εμείς πάντως έχουμε δικαίωμα και θα αναζητήσουμε τα ίχνη αυτών που βρίζουν και συκοφαντούν και τότε θα αναλάβει πάλι εισαγγελέας!

      Διαγραφή
  14. Φυσικά δεν θα ρωτήσεται ποτέ κανέναν γιατί οι συμμορίες και οι συμμορίτες ετσι λειτουργούν.Το μεγαλύτερο αδίκημα ειναι η ληστεία που γίνεται απο την συμμορία του Δ.Μ. αλλα εσεις θέλετε να τιμωρήσετε την λεκτική βία.Δεκτό ξεκινήστε απο τον κορυφαίο αληταρά με το βλακώδες ύφος τον αρχηγό σας τον Δ.Μ.το αποδεδειγμένο λαμόγιο αλήτη ψεύτη,έφτασε στο ποταπό σημείο ο αληταράς να κλέψει και πνευματική ιδιοκτησία. Ο αληταράς ο Δ.Μ. είναι ο μοναδικός που βρίζει και απειλεί κοσμάκη.Λαμόγια συμμορίτες αφήστε τα Σπατανολουτσαιικα που ξέραται καθίκια ο κόσμος βλέπει ξέρει και θα σας παει εκει που ανήκεται αληταράδες.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου