Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ


Σας παραθέτουμε το βασικό ομμάτι της επιστολής, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και στο παραπάνω έγγραφο:


«Αγαπητέ Συνάδελφε,
Σε συνέχεια των παραπάνω σχετικών σας διαβιβάζω την υπ’ αριθ. 80/2.4.2015 απόφαση του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος, με τα συνημμένα σ’ αυτήν στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της, προκειμένου να λάβετε γνώση και για τις δικές σας ενέργειες, με βάση και τα αναφερόμενα στις σελ. 3, 5 και 8 της ως άνω απόφασης του Δ.Σ. του Σπάτων - Αρτέμιδος [π.χ. βλ. στη σελ. 8 της απόφασης, την αναφορά για... συνεργασία, με σύνταξη... (και με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, αν το επιθυμεί), μιας «Προγραμματικής Σύμβασης, Διαδημοτικής Συνεργασίας» (κατά τα άρθρα 99 και 100 του Ν. 3852/10)].

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες μου θα είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειασθεί, ώστε εφόσον εγκρίνετε την εναρμόνιση του Δήμου σας με τα ανωτέρω (α’ φάση ενεργειών), λαμβάνοντας αντίστοιχη με εμάς απόφαση, να ακολουθήσει η β’ φάση της κοινής διαδικασίας (που είναι και η ουσιαστικότερη) και αφορά την κατά νόμο κατάρτιση – σύνταξη του σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης (Π.Σ) διαδημοτικής μας συνεργασίας με το Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), ώστε να εργαστούμε από κοινού στην «Επιτροπή Παρακολούθησης» της ως άνω Π.Σ. (που θα λειτουργήσει σύμφωνα με τα άρθρα 13, 14 και 15 του Ν. 2690/99), για την ολοκλήρωση της έρευνας με βάση την οποία θα αναμένουμε τα δεδομένα που θα τεκμηριώνουν ότι η λύση σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου των πόλεών μας με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας είναι εφικτή, επιλέξιμη και περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά αποδεκτή.

Αναμένουμε ενέργειές σας ενημερώνοντάς μας σχετικά.»

8 σχόλια:

  1. ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ [ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα το πω οπως ειναι.Ας αφησει τα πουστ$κ$ γραμματακια με καρδουλες και να δωσει τα πρακτικα του ΔΣ στην δημοσιοτητα,δεν θα περασουν ουτε δωδεκα ωρες και θα ειναι το λαμογιο στον εισαγγελεα.Το λαμογιο πληρωνει πεντε κοπροσκυλα Αντιδημαρχους αντι για τρεις.Εχει κατεβει στο Τ.Σ.Αρτεμιδος και εχει πει τα οσα δεν λεγονται ουτε ιδιωτικα,πλαστογραφει αλλοιωνει πρακτικα και εχει μοιρασει του κοσμου τς παρανομες αδειες.Η Αρτεμιδα θα ειναι ενα τεραστικο κωλαδικο το καλοκαιρι και τα λεφτα δεν θα ειναι στο ταμειο του δημου αλλα στην τσεπη του.Το ΚΕΛ δεν το γλυτωνουμε πια με τιποτα θα το ψηφισει και ο Κατσαλιρος και θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτή η επιστολή δεν έχει καμμία σχέση με ό,τι ψηφίστηκε στο συμβούλιο.Είναι όσα γνωρίζαμε ότι θέλει ο δήμαρχος ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.!!! Άλλη πορεία.Εδώ λέμε ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα ενταξει 11¨38 μας επισες. Τοτε αφου δεν εχει καμια σχεση γιατι την διαβιβαζει στον Δημαρχο Ραφινας?

      Διαγραφή
    2. Και τι ειναι το θεμα της Ψυταλλειας αλλαζουμε πολιτικη καθε εβδομαφα αναλογως της αντιδρασης του κοσμου. Κατι δεν παει καλα.

      Διαγραφή
  4. Ο μουγκος κωλοτουμπας πειναλας εγραψε μια επιστολη χωρις αξια για να κρυψη την απατη.Στο ΕΜΠ το εστειλε σε αυτην που ειπε ΚΕΛ και ρωτα γενικα αρλουμπες δεν απαιτει απο την πολιτεια Ψυτταλεια,ψευτης και λαμογιο ειναι τιποτα αλλο.Αν ειχε προθεση για ψυτταλεια θα ειχε ξεκινησει πολιτικη μαχη με την κυβερνηση ψυτταλεια το ΕΜΠ ειναι ο Δουρειος Ιππος να γινει πλουσιος και τα σκατα να πεσουν στην θαλασσα και τα λεφτα στην τσεπη του μουγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΜΠ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ. απλα ειναι τα πραγματα δημαρχε,δυστυχως για σενα δεν θα αποφυγεις την απαντηση σε αυτο οσο και να προσπαθησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειαζεται καμια απαντηση.Εξελε3γει με συνθημα ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ τα αλλα ειναι λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου