Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: ΠΟΣΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για ένα ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Μάθετε να διαβάζετε αγαπητές φίλες/οι. Γιατί αν διαβάζετε στο Πρωτόκολλο Συναντίληψης ότι ο δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων Αρτέμιδας υπέγραψαν για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι...
δεν διαβάζετε σωστά, κοινώς δε ξέρετε τι σας γίνεται, αφού κατά το Δήμαρχο Σ-Α τουλάχιστον, όπως άφησε να εννοηθεί στο χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του, η υπογραφή δεν σημαίνει αυτό αλλά κάτι άλλο, απροσδιόριστο!




Ας δούμε όμως τι σημαίνει ένα – ένα.
Η Συναντίληψη λέξη πονοκέφαλος κατά τη lexilogia.gr, ακούμπημα, αλληλεγγύη, αρωγή, βοήθεια, ενίσχυση, επικουρία, ηθική υποστήριξη, πλάτη, προσεπικουρία, σεγ(κ)οντάρισμα / σιγοντάρισμα, στήριγμα, στήριξη, συμβολή, συμπαράσταση, σύμπραξη, συνδρομή, συνεργασία, υποστήριξη, χείρα βοηθείας κατά το sinonima.blogspot.com.

Οι δήμαρχοι λοιπόν υπέγραψαν ένα πρωτόκολλο συναντίληψης, που σημαίνει όλα τα πιο πάνω και μεταξύ όλων όσων αναφέρονται υπέγραψαν και την παράγραφο που αναφέρει επί λέξει:

«Το γεγονός ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΕΥΔΑΠ, μόνη εφικτή και υλοποιήσιμη λύση, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 είναι η χωροθέτηση του ΚΕΛ στη θέση «Πλατύ Χωράφι» με την προϋπόθεση ολικής ή μερικής επαναχρησιμοποίησης των λυμάτων».

Τώρα αν αυτή η υπογραφή δε σημαίνει ότι υπέγραψαν τη χωροθέτηση ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε τουλάχιστον ανόητοι, να πιστεύουμε ότι μας σερβίρουν.

απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ - www.kirkinews.gr

4 σχόλια:

  1. Αφου ολοι οι αμορφωτοι βρήκαν στεγη στη Λουτσα, πως είναι δυνατον να καταλαβουν τον διανοουμενο(!!!) Δημητρακη όταν τους δουλευει;;; Η καφκουρό τι εγινε;;; εξαφανιστηκε...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Βατευτης σας με Αγαπη11 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:20 μ.μ.

      Εδω για σενα ισχυει προσεχε κερατα θα φρακαρεις.Για τον Μητσο παρε την Αντι'υ' σου τον Σωτο σου κ μπρος στον ΒΟΘΡΟ.Το αναπηρο το μουγκο με το αγορασμενο κωλοχαρτο να δουλεψει καποιους σανκ εσας τα [πραβοτα που τρωτε ευρω κλεμμενα,ΟΟΥΣΤΤ αληταραδες απατεωνες.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΛΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟ ΔΙΑΝΟΜΕΝΟ ΕΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΟ ΜΠΕΕΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΜΑΛΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΑΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
      ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ
      ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ
      ΟΙ ΚΙΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΛΕΚΙΝΕΣ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου