Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζονται οι εργασίες στην παραλία της Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει τον καλλωπισμό και τη συντήρηση της παραλίας της πόλης μέσα στο χειμώνα, ώστε να είναι έτοιμη το καλοκαίρι να υποδεχθεί τους λουόμενους, αλλά παράλληλα και για να είναι ευπρεπής για τους χειμερινούς κολυμβητές.
Καθημερινά, με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος, απομακρύνονται όλα τα απορρίμματα, ενώ συγκεντρώνονται και απομακρύνονται τα φύκια που έχουν συσσωρευθεί στην ακτή.





Σύντομα θα ξεκινήσουν και πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, σε συνέχεια εκείνων που είχε πραγματοποιήσει πέρυσι η δημοτική αρχή.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσβαση και στις πέντε ακτές της Γλυφάδας είναι και θα παραμείνει ελεύθερη για το κοινό.

Ο Γιώργος Παπανικολάου σε ανάρτησή του στο facebook τονίζει: «Είπαμε να δοκιμάσουμε στη Γλυφάδα το μύθο του Αισώπου με τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα, για να δούμε αν δικαιώνεται στην πράξη ο μεγάλος μας μυθοποιός! Καλλωπίζουμε, λοιπόν, και συντηρούμε την παραλία της πόλης μας μέσα στο χειμώνα, ώστε να είναι έτοιμη το καλοκαίρι να υποδεχθεί τους λουόμενους (φυσικά και για να είναι ευπρεπής για τους χειμερινούς κολυμβητές!). Απομακρύναμε όλα τα σκουπίδια και καθημερινά, με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος, μαζεύουμε και απομακρύνουμε τα φύκια που έχουν συσσωρευθεί στην ακτή. Σύντομα θα ξεκινήσουν και πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις, σε συνέχεια εκείνων που πραγματοποιήσαμε πέρυσι».

www.glyfada24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου