Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 11.02.2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε έκτακτη συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:




  1. Λήψη απόφασης περί απένταξης και ένταξης έργων στην ΣΑΤΑ έτους 2016
  2. Λήψη απόφασης περί προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2016
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016
Το πρώτο θέμα είναι κατεπείγον, διότι υπάρχουν έργα ενταγμένα στον προϋπολογισμό και στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2016, των οποίων μέρος ή ολόκληρο το ποσό της χρηματοδότησής τους πρέπει να ενταχθεί για χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ και ορισμένα από αυτά τα έργα έχουν σχέση με άμεσες επεμβάσεις σε οδικούς άξονες για επούλωση επεμβάσεων από αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης με αποτέλεσμα να δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στην ασφάλεια των τροχοφόρων οχημάτων και των οδηγών τους.
Για το λόγο αυτό και για την υλοποίηση των διαγωνιστικών διαδικασιών απαιτείται άμεση υλοποίησή τους, άλλως ο Δήμος κινδυνεύει να θεωρεί υπαίτιος πρόκλησης ατυχημάτων και έγερσης μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων από τους παθόντες και τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Το δεύτερο θέμα είναι κατεπείγον διότι η προθεσμία αποστολής του αιτήματος έγκρισης προσλήψεων προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, λήγει στις 12-02-2016.
Το τρίτο θέμα είναι κατεπείγον λόγω προθεσμίας άμεσης κατάθεσης (εντός του Φεβρουαρίου) για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, έργων με τροποποίηση του προϋπολογισμού της. Για την κατάθεση ώριμου φακέλου απαιτείται επικαιροποίηση υπαρχουσών μελετών που διαθέτει ο Δήμος, διαδικασία που απαιτεί τροποποίηση τεχνικού προγράμματος, τροποποίηση προϋπολογισμού, εύρεση αναδόχου και παράδοση των σχετικών στοιχείων για υποβολή στην Περιφέρεια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΙΣΟΚΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου