Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Quiz για Δυνατούς Λύτες!!! Ο Συγγενής και ο...ΕΛΕΓΧΟΣ

Του Κυριάκου Γκίκα
Δεν λέω!!! Η Οικονομική  κρίση έχει μπει για τα καλά στην Ελληνική Κοινωνία τα τελευταία χρόνια !!!
Ο καθένας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την οικογένεια του !!! Αυτονόητο είναι !!!!Δεν το κατηγορώ !!! Ειλικρινά, ανθρώπινο είναι !!! Δεν ξέρω όμως λόγω της Δημόσιας θέσης που κατέχει κάποιος, λόγω του Δημόσιου Αξιώματος της/του, αν είναι "πρέπον" και "σωστό" να μπορεί να κάνει κάποια/ος χρήση του εν λόγου αξιώματος της/του, και να βοηθήσει έτσι με αυτό το τρόπο κάποιο συγγενικό της/ του πρόσωπο πάρα πολύ κοντινού "συγγενικού βαθμού" επαγγελματικά !!! 
Για μια θέση εργασίας, έστω και αν ακόμα αυτή η θέση εργασίας πρόκειται στον Ιδιωτικό Τομέα. Ομολογούμενος είναι αρκετά  δύσκολο να βρει δουλειά  στην Ελληνική αγορά ο οποιοσδήποτε σήμερα, ακόμα και όσα πτυχία και αν διαθέτει!!!




Επαναλαμβάνω και πάλι πως ΔΕΝ είναι κακό !!!! Σε μια ΕΠΟΧΗ που αυτό που επικρατεί είναι "Ο Σώσον εαυτό, Σωθεί το", θεωρώ ότι είναι πολύ αυτονόητο να γίνεται κάτι τέτοιο !!! ( Να πιστέψουμε ότι δεν γίνεται ??)  Πιστεύω όμως, ότι  θα πρέπει να είναι επίσης πολύ σημαντικό και εξίσου σωστό οι διάφοροι σωτήρες και Δημόσιοι λειτουργεί να ΜΗΝ κοροϊδεύουν το κόσμο !!! ΛΙΓΟ φιλότιμο,  καλοί μου άνθρωποι ΔΕΝ βλάπτει !!!

Οι ολιγοήμερες διακοπές μου στην Ελλάδα μου έδωσαν την ευκαιρία να συναντήσω πολύ κόσμο και να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους !!! Άκουσα διάφορα !!! Διάφορες ιστορίες !!!!! Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια !!!Βλέπετε οι άνθρωποι θέλουν πολλά να πούνε αλλά δεν μιλάνε !!! Φοβούνται ?? Είναι κάτι άλλο??  Δεν γνωρίζω !! Αλλά έστω και μια στο εκατομμύριο,  αν είναι θα πρέπει να ντρέπονται κάποιες/οι, αυτοί δηλαδή πού τα κάνουν !!Αν πράττουν κατά αυτόν τον τρόπο !!! 

Κάποια/ος  Δημόσιος Λειτουργός ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες να κάνει έναν "έλεγχο" !!!
Δεν έχει σημασία αν ο έλεγχος είναι οικονομικός ή υγειονομικός ή περιβαλλοντικός ή οτιδήποτε άλλο αυτός είναι !!! Μια φορά έλεγχος ήταν !!! 
Μάλιστα αυτή η κάποια ή ο κάποιος αρχικά φώναζε κατά την διάρκεια του ελέγχου!!! Ωρυότανε !!!!  Και μάλιστα συνέχιζε να φωνάζει πάρα πολύ κατά την πορεία του ελέγχου με τα στοιχεία που έβλεπε να έρχονται στην επιφάνεια από τον έλεγχο!!! Στη συνέχεια  "ηρέμισε" ΓΙΑΤΙ κάποιο από τα συγγενικά της/του πρόσωπα βρήκε ως διά "μαγείας εργασία" στο συγκεκριμένο χώρο που γινότανε ο ΕΛΕΓΧΟΣ !!! Μπορεί να ήταν η ξαδέρφη της/ του  ή ο Κουμπάρος της /του ή ο αδερφός της/του ή ακόμα ακόμα και το παιδί της /του !!! Λέμε τώρα !!!! Δεν γνωρίζω εγώ ο Φουκαράς που βρίσκομαι εις στα ΞΕΝΑ !!! 

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ !!!!

Λένε ότι αυτός ο κάποιος ή η κάποια που βρήκε εργασία από την κάποια ή τον κάποιο είχε την ειδικότητα του/της αυτής του/της  Μ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ υ.    Δε βαριέσαι διαδόσεις είναι !!!! ΟΛΑ είναι ψέματα !!! Δε δίνω σημασία !!!

Το ερώτημα καλοί μου άνθρωποι είναι κατά πόσο θα μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ή τον όποιο Δημόσιο λειτουργό στις όποιες αποφάσεις παίρνονται από την ή τον συγκεκριμένη /ο υπάλληλο ????
Πόσο αξιόπιστες θα είναι οι όποιες αποφάσεις της/του από εδώ και στο εξής???
Υπάρχουν άραγε τέτοιες περιπτώσεις??? Είναι κατασκευάσματα της επιστημονικής Φαντασίας ή Αλήθεια ??
Και αν κάποιος ή κάποια έχει τα στοιχεία πιστεύω ότι καλό είναι να δοθούν στη δημοσιότητα γιατί έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβουμε πολλά πράγματα..

Εμένα πάντως επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω για πολλοστή φορά !!!

ΔΕΝ λέω καλή η αυτοσυγκράτηση αλλά ΣΑΝ το "Μπουρλότο ΟΛΑ" ΔΕΝ έχει !!!

Το υπογράφω !!! ΕΣΕΙΣ ???

Με Εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου