Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Γιατί ο Ecclestone δεν επισκέπτεται τον Schumi;





Έχουν ήδη περάσει 17 και πλέον μήνες από το ατύχημα του Michael Schumacher κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Παρότι πλέον αναρρώνει σπίτι του, στην Ελβετία, η λίστα επισκεπτών είναι περιορισμένη.



Περιορισμένη και από επιλογή, καθώς η προσπάθεια αποκατάστασής του αποδεικνύεται μακρά και επώδυνη αλλά κι επειδή κάποιοι δεν επιθυμούν να επισκεφτούν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.
Ανάμεσά τους είναι και ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού – ο δαιμόνιος Bernie Ecclestone. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό F1 Racing, ο 84χρονος δεν έχει πάψει να νοιάζεται για τον Γερμανό. Το αντίθετο μάλιστα…
«Θέλω να τον θυμάμαι όπως ήταν. Δεν θέλω να τον δω στην κατάσταση που είναι τώρα. Θέλω να έχω την παλιά εικόνα του στο μυαλό μου. Έτσι θέλω να επιστρέψει κοντά μας», είπε ο Ecclestone.
Όσο για τον Schumacher, πριν μερικές ημέρες η μάνατζέρ του, Sabine Kehm, επανέλαβε πως σημειώνει πρόοδο, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου