Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

10 επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερα από 100 Ευρώ

10 επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερα από 100 Ευρώ
Φοβάστε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας; Κι όμως γι αυτές τις επιχειρήσεις δε θα χρειαστείτε πάνω από 100 δολάρια

Δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να ξεκινήσει τη δική σας επιχείρηση. Στην πραγματικότητα, με μόλις 100 δολάρια, μπορείτε να ξεκινήσετε μια σειρά από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών από διδασκαλία μέχρι φύλαξη σπιτιών.




Πάρτε μερικές ιδέες και πράξτε αναλόγως:
Blogging
Δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς χρήματα μέσα από ένα blog, αλλά σίγουρα δε κοστίζει κάτι να προσπαθήσει. Ένα domain name κοστίζει περίπου 12 δολάρια και το μηνιαίο κόστος περίπου 5 δολάρια. Πλατφόρμες, επίσης, όπως το WordPress παρέχουν πολλά themes δωρεάν για να διαμορφώσετε τη σελίδα σας όπως θέλετε.
Υπάρχουν παραδείγματα bloggers που βγάζουν περισσότερα από 100.000 δολάρια το χρόνο, παρουσιάζοντας διαφορετικές προτάσεις όπως μόδα ή φαγητό.

Δημοσιεύστε kindle eBooks
Πόσο κοστίζει να δημοσιεύσει κανείς ένα kindle eBook; Τίποτα. Πόσα μπορεί να βγάλει κανείς; Πολλά! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Joe Konrath ο οποίος κατάφερε να βγάλει 100.000 δολάρια σε 3 εβδομάδες με το ηλεκτρονικό του βιβλίο, ενώ για καιρό οι εκδότες τον απέρριπταν. Αν σας αρέσει, λοιπόν, η συγγραφή σκεφτείτε το καλύτερο.

Φύλαξη σπιτιών
Το να προσέχετε τα σπίτια ανθρώπων όταν λείπουν και να ποτίζετε τα λουλούδια ή να κάνετε άλλες εργασίες κατά την απουσία τους, μπορεί να σας προσφέρει έναν επιπλέον μισθό ή άλλες παροχές, όπως δωρεάν διαμονή. Επισκεφτείτε σελίδες όπως το House Sitters America ή Nomador και δείτε τι επιλογές έχετε!

Χειροποίητα αξεσουάρ
Αν σας αρέσουν οι χειροτεχνίες και πάντα φτιάχνατε μόνος σας τις κάρτες για τα γενέθλια ή ακόμα και κοσμήματα ήρθε η στιγμή να βγάλετε χρήματα από αυτό. Ιστοσελίδες όπως το Etsy.com θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας «μαγαζί» κοινώς έναν λογαριασμό όπου θα μπορείτε να δείξετε τα προϊόντα σας πληρώνοντας 0,20 δολάρια για το καθένα. Τα προϊόντα αυτά θα είναι στη «βιτρίνα» για τους επόμενους 4 μήνες, ενώ μόλις πουληθεί θα πρέπει να επιστρέψετε το 3,5% επί των κερδών σε φόρους.
Εργασίες σπιτιού

Ξέρετε να βάφετε, να αλλάζετε λάμπες και να φτιάχνετε το καζανάκι που στάζει; Εάν ναι δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε δωρεάν. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δε μπορούν να βρουν κάποιον επαγγελματία και σας έχουν ανάγκη. Ιστοσελίδες, όπως το Home Advisor Pro δείχνουν όλες τις «ανάγκες» που έχουν τα σπίτια!
Κουρέματα σκύλων

Έχετε σκύλο και ξέρετε από κουρέματα; Κάντε το δουλειά! Αν δεν έχετε χρήματα να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, πηγαίντε σε κάποιο μαγαζί όπου μπορείτε να εργαστείτε αλλά να βεβαιωθείτε πως δεν σας εμποδίζει από το να παρέχετε κι άλλες υπηρεσίες σκύλων αλλού και μετά το ωράριο σας. Ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να ξεκινήστε απ’ το σπίτι σας δημιουργώντας το δικό σας κουρείο.

Καθάρισμα γκαράζ
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν γκαράζ, έχουν ένα… βρώμικο γκαράζ. Ας το παραδεχτούμε, αυτή η δουλειά είναι αρκετά βαρετή – ποιος θέλει να καθαρίζει το γκαράζ και τις αποθήκες; Αν, λοιπόν, είστε από αυτούς που τους αρέσει η τάξη και οι καθαριότητα, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που να σας έχουν ανάγκη! Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Προσωπική γυμναστική

ADVERTISEMENT
Αν σας αρέσει να γυμνάζεστε, τώρα μπορείτε να «μυήσετε» και άλλους στον κόσμο της γυμναστικής. Μπορείτε να το κάνετε είτε πηγαίνοντας σε κάποιο γυμναστήριο είτε βρίσκοντας γνωστούς που μπορείτε να πηγαίνετε στον προσωπικό τους χώρο.
Υπηρεσίες μεταφράσεων

Αν μιλάτε άπταιστα κάποια γλώσσα μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας αυτές και να βγάλετε πολλά χρήματα! Η πληρωμή γίνεται συνήθως ανά λέξη και στις ιστοσελίδες People per hour και Proz.com θα βρείτε χιλιάδες ανθρώπους που να περιμένουν να τους μεταφράσετε τα κείμενα!

App Development
Έχετε κάποια καλή ιδέα για εφαρμογή; Bingo! Μπορείτε να μάθετε τα πάντα μέσα από δωρεάν tutorial και το λογισμικό είναι σίγουρα διαθέσιμο δωρεάν στο ίντερνετ. Συμφωνά με το Wired.com, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή εφαρμογή με 99 δολάρια με ελάχιστο κόπο. Εάν τώρα δε ξέρετε τίποτα για you coding μπορείτε να βρείτε πολλούς να σας βοηθήσουν!

Πηγή: medusasworldblog.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου