Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας στην Apple

Η Apple έχει τη φήμη μιας εταιρείας ιδιαίτερα απαιτητικής γι΄αυτό και δεν πρέπει να μας φαίνεται καθόλου περίεργο όταν ακούμε ότι οι μισθοί που προσφέρει στους υπαλλήλους της είναι άκρως ικανοποιητικοί.

Βέβαια, όπως σε κάθε επιχείρηση, υπάρχουν ορισμένες θέσεις που είναι καλύτερα αμειβόμενες από κάποιες άλλες.




Η Glassdoor, λοιπόν, μια εταιρεία ευρέσεως εργασίας δημιούργησε ένα κατάλογο με τις πιο καλοπληρωμένες θέσεις. Οι μισθοί που παρουσιάζει είναι χωρίς τα μπόνους που παίρνουν αρκετοί εργαζόμενοι κάθε μήνα.1. Κορυφαίο στέλεχος- Μισθός: 278,628 δολάρια
Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες ενός κορυφαίου στελέχους εξαρτώνται από το τμήμα που εργάζεται. Ωστόσο, όπως και να έχει, είναι εκείνος που καθοδηγεί την ομάδα.

1. Senior Director
 2. Διευθυντής λογισμικού- Μισθός: 228,209 δολάρια
Ο Διευθυντής λογισμικού είναι εκείνος που «χτίζει» το λογισμικό σύστημα της Apple ενώ παράλληλα είναι εκείνος που επιτηρεί την ομάδα του τομέα.

2. Software Engineering Director
 3. Ανώτερος Σύμβουλος-Μισθός: 218,746 δολάρια
Για να αναλάβει κάποιος τη θέση αυτή απαιτείται να έχει τουλάχιστον 8 με 10 χρόνια εμπειρίας. Είναι εκείνος που συμβουλεύει τους υπαλλήλους σχετικά με τον κώδικα δεοντολογίας και τη διεξαγωγή δικαστικών ερευνών όταν είναι απαραίτητο.

3. Senior Counsel
4. Ανώτερος Μηχανικός- Μισθός: 196,036 δολάρια
Μια ακόμα θέση εργασίας που απαιτεί 10ετή εμπειρία. Είναι υπεύθυνος της ομάδας που εξετάζει και διαβεβαιώνει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Apple λειτουργούν σωστά.

4. Senior Engineering Manager
5. Βιομηχανικός σχεδιαστής- Μισθός: 179,839 δολάρια
Ο βιομηχανικός σχεδιαστής της Apple είναι επιφορτισμένος με την παραγωγή των προϊόντων της Apple εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν. Ο Jony Ive έχει παράλληλα την εποπτεία της ανάλογης ομάδας της Apple.

5. Industrial Designer
6. Διευθυντής Μάρκετινγκ- Μισθός: 174,810 δολάρια
Είναι υπεύθυνος για την οργάνωση επιτυχών και καινοτόμων εκστρατειών μάρκετινγκ. Είναι σαφές ότι η εταιρεία είναι πράγματι διατεθειμένη να πληρώσει κάτι παραπάνω για να έχει τον καλύτερο διευθυντή που θα προωθεί τα προϊόντα της.

6. Senior Product Marketing Manager
7. Διευθυντής του τμήματος Engineering- Μισθός: 174,169 δολάρια
Το τι ακριβώς κάνει όποιος εργάζεται στην συγκεκριμένη θέση διαφέρει ανάλογα με το τμήμα στο οποίo εργάζεται. Ωστόσο, αυτό που κάνει συνήθως είναι να καθοδηγεί την ομάδα του τμήματος και δημιουργεί κώδικες για εφαρμογές όπως JS και CSS.

7. Engineering Manager
8. Μηχανικός Λογισμικού V- Μισθός: 172,345 δολάρια
Το άτομο που εργάζεται στη θέση αυτή συνήθως γράφει, σχεδιάζει, αναπτύσσει, τροποποιεί λογισμικά, εφαρμογές και λειτουργικά συστήματα. Για τη συγκεκριμένη θέση απαιτείται άτομο με εμπειρία 8-10 ετών.

8. Software Engineer V
9. Διευθυντής Προϊόντων- Μισθός: 171,899 δολάρια
Η οργάνωση και η μυστικότητα είναι δύο απαραίτητα προσόντα για κάποιον που εργάζεται στην συγκεκριμένη θέση. Ο διευθυντής προϊόντων δημιουργεί και διαχειρίζεται πρωτοποριακούς χάρτες με την πορεία που πρέπει να έχουν τα προϊόντα.

9. Senior Product Manager
10. Μηχανικός Εφαρμογών V- Μισθός: 167,469 δολάρια
Η Apple απαιτεί ένα άτομο που να έχει ιδιαίτερες δεξιότητες στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό.

10. Applications Software Engineer V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου