Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Σπάτα, Αγία Παρασκευή και Ραφήνα!

astynomia-pallini-spata
Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης.

Αναλυτικά:
Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης. Συγκεκριμένα:
  1. Την 12-6-2015 συνελήφθη στα Σπάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης ένδεκα (11) έτη και ένδεκα (11) μήνες και συνολική χρηματική ποινή 100.850 ευρώ για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  2. Την 15-6-2015 συνελήφθη στο Ηράκλειο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.
  3. Την 15-6-2015 συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
  4. Την 16-6-2015 συνελήφθη στη Ραφήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης δώδεκα (12) έτη και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
  5. Την 16-6-2015 συνελήφθη στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) έτη και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για διακίνηση ναρκωτικών.
  6. Την 18-6-2015 συνελήφθησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με το αντίστοιχο Τμήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο (2) γυναίκες, υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 30 και 52 ετών και ένας 31χρονος υπήκοος Κίνας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για εμπορία ανθρώπων και αρπαγή. Σε βάρος τους, είχε σχηματισθεί το 2013 δικογραφία για την κατ’ επάγγελμα εργασιακή εκμετάλλευση γυναίκας, ομοεθνούς τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου