Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ενημέρωση για την κατάσταση στο συγκεκριμένο Ίδρυμα «Παμμακαρίστου»

            ΜΑΡΑΘΩΝΑ
23/06/2015
Προς
1) κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα
2) κ. Γ. Νησιώτη
3) κα Μ. Καναβάκη

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. από τον κ. Νησιώτη, κυβερνητικό εκπρόσωπο και την κυρία Μ. Καναβάκη, εκπρόσωπο του Δήμου μας στο Δ.Σ της
«Παμμακαρίστου» για την κατάσταση στο συγκεκριμένο Ίδρυμα.
Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια της 26-01-2015 αρ πρωτ. 2159/28-01-2015 και 17-2-2015/39 επιστολής μου σας ζητούσα να γίνει μια πρώτη ενημέρωση του Δ.Σ. Μαραθώνα στις αρχές του χρόνου από την κυρία Μ. Καναβάκη εκπρόσωπο του Δήμου μας στο Δ.Σ. της «Παμμακαρίστου» και τον κ. Γ. Νησιώτη κυβερνητικό επίτροπο σε αυτό.
Από τότε και μέχρι σήμερα η πλειοψηφία, ο κ. Δήμαρχος, η κυρία Καναβάκη, εκπρόσωπος του Δήμου στο Δ.Σ. και ο κ. Νησιώτης, κυβερνητικός εκπρόσωπος σε αυτό αρνείστε στα πλαίσια του δημοσίου ελέγχου να ενημερώσετε τους κατοίκους του Μαραθώνα και όχι μόνο.
Ήδη για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα για το παιδί «Παμμακάριστος» έχουν να πληρωθούν έξι μήνες με ό,τι αυτό συνεπάγεται γι’ αυτούς, τις οικογένειές τους και την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.
Ο κ. Δήμαρχος προσωπικά και η πλειοψηφία φέρνετε σοβαρή ευθύνη γιατί δεν ενημερώνετε τόσο για την κατάσταση που υπάρχει στο Ίδρυμα, όπως επίσης με ποιο τρόπο θα παρέμβετε. Τόσο προς τα υπουργεία, τους οργανισμούς κλπ. όσο και για διεκδίκηση κονδυλίων της ΕΕ, έτσι ώστε όλοι μαζί, Δημοτικό Συμβούλιο, μαζικοί φορείς και ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής, να απαιτήσουμε κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό και από κρατικούς φορείς.
Επίσης παρακαλώ να ενημερώσετε το Δ.Σ. εάν σκέφτεστε να φέρετε σαν θέμα ημερήσιας διάταξης το παραπάνω θέμα, όπως από την αρχή του χρόνου σας έχει ζητήσει η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα.

Κοιν.: Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
4 Συνημμένα σχετικά
Νίκος Στεφανίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου