Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δεύτερη Αγωνιστική του Τουρνουά του Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ της Βόλεϊ Λιγκ

Στο Καράβι διεξήχθη και η δεύτερη αγωνιστική του φετινού τουρνουά του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της Βόλεϊ Λιγκ.
Η Εύα Κουρέλλου και η Ελληνοαυστραλέζα, Τζόρτζια Κυρανάκου, ήταν οι νικήτριες του δεύτερου τουρνουά Γκόλντεν Γυναικών του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της Βόλεϊ Λιγκ που
φιλοξενείται στο Καράβι του Σχινιά. Στον τελικό επικράτησαν με 2-0 των Ηλιάνας Τσαούση και Μάρας Μανώλη και κατέκτησαν το τρόπαιο, το οποίο κράτησε η Κυρανάκου για να το πάρει μαζί της πίσω στην Αυστραλία. «Δεν περιμέναμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Είμαστε πάντα ευχαριστημένες μόνο που παίζουμε στο Καράβι. Ήταν όλα εξαιρετικά στη διοργάνωση. Αφιερώνω τον τίτλο στην συμπαίκτριά μου που θα γυρίσει στην Αυστραλία», παραδέχθηκε η Κυρανάκου.




Στο τάι μπρέικ κρίθηκε ο τίτλος στην κατηγορία Σίλβερ Γυναικών, με τη Λιάνα Χατζηγρηγόρη και τη Χριστίνα Φαράτζου να κερδίζουν με 2-1 σετ τις Σουζάνα Περουλιού και Ίριδα Γόντικα. Ο αγώνας τελείωσε την ώρα που ο ήλιος έδυε στο Καράβι και οι νικήτριες ήταν ενθουσιασμένες. «Ήταν όλα πολύ όμορφα εδώ στο Καράβι. Η οργάνωση καταπληκτική για αυτό και θα ερχόμαστε πάντα. Ταιριάξαμε πολύ μεταξύ μας και… πάμε για το Γκόλντεν. Ευχαριστούμε πολύ το Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, παρόλο που μας ταλαιπωρεί στην προπόνηση», ανέφεραν χαριτολογώντας.

Από την πλευρά του, ο Παντελής Μαρτίνος κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο Γκόλντεν Ανδρών. Αυτή τη φορά συμπαίκτης του ήταν ο Βασίλης Μωραΐτης. Οι δυο τους στον τελικό νίκησαν με 2-0 τους Σταύρο Βλαχάκη και Νίκο Παπακωστόπουλο. Το ματς ήταν κλειστό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, περισσότερη αίσθηση προκάλεσε ένα από τα … δώρα που κέρδισαν οι νικητές, μια ξυριστική μηχανή. Όταν έπεσε στα χέρια του… εχθρού του ξυρίσματος, Παντελή Μαρτίνου, όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Ο ίδιος δήλωσε: «Γενικά, είμαι των ανατροπών. Στη αρχή το τουρνουά ήταν να γίνει στη Γλυφάδα, αλλά μου άρεσε που άλλαξε και τελικά έγινε στο Καράβι. Για αυτό και το πήρα», όσο για τα δώρα που πήρε είπε: «Είναι ειρωνεία της τύχης που πήρα ξυριστική μηχανή, αλλά είναι κι αυτό μια ανατροπή».

Στην κατηγορία Σίλβερ Ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Στρατής Μυρογιάννης και Στράτος Βασιλέλης, μετά τη νίκη τους με 2-0 στον τελικό απέναντι στους φίλους Σταύρο και Θέμη Κιουλάφα. «Θέλαμε φέτος να αγωνιστούμε σε κάποια τουρνουά υψηλότερου επιπέδου. Ξέραμε ότι τα τουρνουά που διοργανώνει ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και ειδικά στο Καράβι που έχει ταυτιστεί με το μπιτς βόλεϊ θέλαμε να λάβουμε μέρος. Ήρθαμε εδώ και το απολαύσαμε. Έτυχε να πάρουμε το κύπελλο και ευχαριστηθήκαμε πολύ που αντίπαλός μας ήταν η άλλη ομάδα της Μυτιλήνης», τόνισε ο Στρατής Μυρογιάννης που είναι προπονητής και στη γυναικεία ομάδα της Μυτιλήνης. Το τουρνουά θα συνεχιστεί σήμερα (28/06), με τους αγώνες των επαγγελματιών.

www.sports8.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου