Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Το κλασικό με μοντέρνα όψη!

Το κλασικό στυλ με μοντέρνες πινελιές αποτελεί σίγουρα μια τάση που θα λατρέψουμε για την διακόσμηση του σπιτιού μας.
Το κλασικό στυλ με μοντέρνες πινελιές αποτελεί σίγουρα μια τάση που θα λατρέψουμε για την διακόσμηση του σπιτιού μας. Το κλασικό στυλ αναμειγνύεται με μοντέρνα στοιχεία και το αποτέλεσμα είναι ιδανικό.




Τα έπιπλα συνδυάζουν μοντέρνα στοιχεία με κλασικά ή το μινιμαλιστικό στυλ με το κλασικό. Δεν είναι πολύ μοντέρνα, αλλά με μικρές αλλαγές μετατρέπονται σε μοντέρνα. Είναι απλά και έχουν λιγότερα σκαλίσματα στα σχέδια. Το κύριο χρώμα για αυτό το στυλ είναι το καφέ, το μπεζ, το μαύρο και το καφέ σοκολατί.
Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το στυλ χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα. Για να επιτευχθεί αυτός ο συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου, το χρώμα είναι το κύριο συστατικό. Τα μοντέρνα χρώματα εκπροσωπούνται από το γκρι, το ασημί, το  λευκό, το μαύρο, τη μαύρη σοκολάτα και τις μπλε αποχρώσεις, τα οποία δένουν περίφημα με τους κλασικούς χρωματικούς τόνους.
Ένα μοντέρνο βάζο με λουλούδια, ένας μεγάλος πίνακας στον τοίχο, ορισμένα μοντέρνα διακοσμητικά αξεσουάρ και μερικά μαξιλάρια αποτελούν ιδανικά αντικείμενα για να μετατρέψετε το χώρο σας σε μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσετε το κλασικό, αυστηρό ύφος του χώρο σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου