Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ 4Η ΠΕ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ 4Η ΠΕ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
(συμπαράσταση Βουλευτών της περιοχής)
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μάλλον εξυπηρετώντας άνομα συμφέροντα, η 4η ΠΕ της Νέας Μάκρης, έχει μείνει εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού!!
Με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι κάτοικοι με αδικαιολόγητες τιμές φόρου!
Πρόσφατα, επιτροπή κατοίκων, ζητήσαμε από ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές της περιοχής να βοηθήσουν με ερωτήσεις προς την αρμόδια Υπουργό Αναπλ. Οικονομικών κα Βαλαβάνη. Ανταποκρίθηκαν οι: 




-Πάντζας (ΣΥΡΙΖΑ),
-Μπούρας, Μαρτίνου (ΝΔ),
- Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ)
και σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο της Υπουργού, ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ της τιμής ζώνης, με ρεαλιστικό τρόπο, κοντά στην εμπορική τιμή, σύμφωνα με το Νόμο αλλά και με την Απόφαση του ΣτΕ ( 3383/2014), αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ, ως όφειλε, ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, δηλαδή στην παράλληλη ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ της 4ης ΠΕ Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΜΩΝ [η μόνη γειτονιά σε όλη την Εντός Σχεδίου περιοχή του Δήμου Μαραθώνα που ΔΕΝ έχει ενταχθεί, (δες χάρτη) με ευθύνη προηγούμενων Κυβερνήσεων].

Γι αυτό ζητάμε από τους Βουλευτές με mail που στείλαμε, να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες για την αποκατάσταση της αδικίας!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ η αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη,
  1. να θέσει ΑΜΕΣΩΣ την εντός σχεδίου περιοχή της 4ης ΠΕ Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα στο αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού αξιών,
  2. να εφαρμόσει την 3833/2014 απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, και
  3. να ορίσει την τιμή σύμφωνα με τον Νόμο και την απόφαση του ΣτΕ. επιτροπή κατοίκων.
[συνημμένα: σχετικός χάρτης]
Κωνσταντίνος Κουλούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου