Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Παραμένουν "ξεσπιτωμένοι" οι κωπηλάτες

Παραμένουν "ξεσπιτωμένοι" οι κωπηλάτες
Τα μέλη της εθνικής ομάδας κωπηλασίας συνεχίζουν να διαμένουν σε ξενοδοχείο. Δεν θα επιστρέψουν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Από την περασμένη Παρασκευή (15/5) τα μέλη της εθνικής ομάδας κωπηλασίας ξεκουράζονται και κοιμούνται σε ξενοδοχείο στον Σχινιά, αφού οι κοιτώνες στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά δεν έχουν ηλεκτρικό.




Η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ρεύματος, αφού το ύψος των χρεών ανέρχεται σε 1.800.000 ευρώ. Η ομοσπονδία και η γενική γραμματεία αθλητισμού προσπάθησαν και τη Δευτέρα (18/5) να λύσουν το ζήτημα, όμως τίποτα δεν έγινε.

Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό; Ο Δήμος Μαραθώνα ή το ΤΑΪΠΕΔ ή τα Τουριστικά Ακίνητα (πρώην Ολυμπιακά Ακίνητα), δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε ποια υπηρεσία αναλογεί το χρέος.

Μπαίνοντας στο καλοκαίρι που θα δοθούν οι πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι Ολυμπιονίκες, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι πρωταθλητές Ευρώπης που απαρτίζουν την εθνική ομάδα θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο μέχρι και την Παρασκευή (22/5), όταν και θα αναχωρήσουν για την Πολωνία και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (29-31/5) στο Πόζναν.

Μετά την επιστροφή τους θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παγκόσμιο στην Καστοριά. Όσο για τη σύνθεση των πληρωμάτων ειδικά στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών, ο Τζιάνι Ποστιλιόνε έχει δηλώσει τα ονόματα στους Πολωνούς, όμως την τελική σύνθεση ούτε οι αθλητές τη γνωρίζουν.

Επιμέλεια: Γιώτα Κουνάλη
www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου