Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Θα αγγίξει τους 29 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος

Θα αγγίξει τους 29 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ - Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Ιδιαίτερα ζεστός θα είναι σήμερα ο καιρός, αφού η θερμοκρασία αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμα και στους 29 βαθμούς, αφήνοντας πίσω την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες. Οι εκδρομείς θα μπορέσουν να απολαύσουν την ημέρα, ενώ όσοι παρέμειναν στο κλείνον άστυ θα μπορέσουν να αποδράσουν για να απολαύσουν ένα μπάνιο στις παραλίες της Αττικής.
Ειδικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου