Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ανάστατοι οι γονείς με «φωτογράφο» παιδιών στην Αρτέμιδα

Κυκλοφορεί είτε με ποδήλατο είτε με μηχανάκι και φωτογραφίζει παιδάκια που κολυμπούν σε κεντρικές παραλίες της Αρτέμιδας.
Αυτό συνέβη και πέρυσι αλλά και φέτος με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος άνδρας να έχει μπει στο στόχαστρο των γονέων αλλά και μεγάλου αριθμού πολιτών που βρέθηκαν στις συγκεκριμένες παραλίες.




Την καταγγελία έκαναν γονείς στο notioanatolika.gr επισημαίνοντας ότι πέρυσι ο άνδρας αυτός οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αφού στις φωτογραφίες τα παιδάκια ήταν… ντυμένα.

Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2014 δεν θα είχαν συνέχεια ο «φωτογράφος» επανήλθε δριμύτερος φέτος μόλις «άνοιξε» ο καιρός και άρχισαν να γεμίζουν οι παραλίες.

Στην τελευταία «φωτογραφική εξόρμησή» του όμως ο άνθρωπος αυτός – μόλις έγινε αντιληπτό τι έκανε – περιορίσθηκε από λουόμενους και μάλιστα γονιός του πήρε τη φωτογραφική μηχανή, βρήκε τις φωτογραφίες μικρών παιδιών – ανάμεσα στις ποίες και του δικού του – και τις έσβησε.

Ο «φωτογράφος» άρχισε να χαμογελά προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του και τότε ακριβώς ένας γονιός τον φωτογράφισε και έστειλε την φωτογραφία που βλέπετε. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε, όμως, με "καλυμμένο" το πρόσωπό του αφού ο νόμος προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα όλων των πολιτών.

Η δράση πάντως του συγκεκριμένου «φωτογράφου» έχει αναστατώσει γονείς και πολίτες της Αρτέμιδας οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση ώστε να τον αποτρέψουν από αυτό το… χόμπι του εφόσον επανεμφανιστεί!

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ήταν και η δράση του «παιδόφιλου της Βουλιαγμένης» ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες σε πλαζ της Βουλιαγμένης όταν στη βιντεοκάμερα με την οποία κυκλοφορούσε βρέθηκαν φωτογραφίες παιδιών και πορνογραφικό υλικό με ανηλίκους.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο «παιδόφιλος της Βουλιαγμένης» έχει προφυλακιστεί στις φυλακές της Τρίπολης.

www.notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου