Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Θετική ενέργεια καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι η πιο ζεστή και πιο ηλιόλουστη εποχή του χρόνου. Ο καιρός συνδέεται άμεσα με τον εσωτερικό μας κόσμο και μας επηρεάζει άλλοτε αρνητικά και άλλοτε θετικά.
Και συνήθως η βροχή και η συννεφιά κινητοποιούν τη σκέψη ενώ ο ήλιος κινητοποιεί το σώμα και δίνει μια θετική διάσταση σε όλα.




Η θετική ενέργεια που μας προσφέρεται από τις ακτίνες του ήλιου βοηθάει ώστε να αποβάλλουμε κάθε αρνητική σκέψη, να βγούμε στον εξωτερικό χώρο, να κάνουμε βόλτες, να πάμε παραλία, να επικοινωνήσουμε και να ζήσουμε πιο έντονα καθ” όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Εξάλλου, αυτή την εποχή μπορούμε να κάνουμε πολλές εξωτερικές δραστηριότητες που δεν απαιτούν ούτε χρήμα, ούτε μεγάλο εξοπλισμό. Ακόμα δηλαδή, και αν η οικονομική κρίση επιμένει, ακόμα και αν τα συναισθηματικά σας δεν πηγαίνουν όσο καλά θα θέλατε, ή έχετε αρκετή πίεση στον επαγγελματικό χώρο, αυτή την εποχή του χρόνου, τα προβλήματα μοιάζουν λίγο πιο μικρά και διαχειρίσιμα.
Το καλοκαίρι συνδέεται λοιπόν, με όλα τα θετικά που προσφέρει ο ήλιος και η θάλασσα. Αφήστε το σώμα και το μυαλό σας να νιώσουν την εποχή και να τη μετατρέψουν σε ένα αισιόδοξο, θετικό και γεμάτο ενέργεια αίσθημα που θα σας κάνει να ζήσετε ένα ξέγνοιαστο και ευχάριστο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου