Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

To Φιλοζωϊκό Σωματείο Μαραθώνα καθαρίζει την Κυριακή το Σχινιά

Σε ακόμα μία κοινωνική δράση προχωράει το Φιλοζωϊκό Σωματείο Μαραθώνα, αφού αυτή την Κυριακή 31 Μαΐου καλεί τα μέλη και τους φίλους του να καθαρίσουν το Σχινιά.
Μάλιστα μετά το τέλος της εθελοντικής δράσης το Φιλοζωϊκό Σωματείο Μαραθώνα προσκαλεί τους συμμετέχοντες να πάνε όλοι μαζί για καφέ.




Διαβάστε την ανακοίνωση του Φιλοζωϊκού Σωματείου: «Την Κυριακή 31 Μαΐου σας περιμένουμε όλους στην παραλία του Σχινιά να καθαρίσουμε την παραλία, να διασκεδάσουμε και μετά όλοι μαζί να πιούμε έναν καφέ.
Σας περιμένουμε και σας χρειαζόμαστε!

Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» οργανώνει ημέρα εθελοντικού καθαρισμού της ακτής του Εθνικού Πάρκου Σχινιά.

Ο Σχινιάς αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο, ενώ εκεί υπάρχει και ένα από τα μεγαλύτερα δάση κουκουναριάς στην Ελλάδα. Λόγω της μεγάλης οικολογικής της αξίας, η περιοχή χαρακτηρίζεται Εθνικό Πάρκο και ανήκει στο δίκτυο Natura 2000.

Δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού την Κυριακή 31 Μαΐου στις 10 το πρωί στην είσοδο του κωπηλατοδρομίου. Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο ανοργάνωτο κομμάτι της παραλίας ώστε να καθαρίσουμε τον γιαλό.

Φυσικά αυτή είναι και μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν το Σωματείο και τις δράσεις του και να γραφτούν εθελοντές ή μέλη!

Πληροφορίες: Τηλ. 694 064 5492»

ΝΙΚΟΣ ΓΚΕΚΑΣ   inagreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου