Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - «Η «επωνυμία» γαρ εγγύς...»

Σπάτα 3 Απριλίου 2015
Είναι αλήθεια ότι καθένας, που έχει αυτοχαρακτηριστεί δημοσιογράφος, μπορεί να γράφει και μεταδίδει ό,τι θέλει,
κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του. Αυτό όμως του στερεί κάτι πολύ σημαντικό. Την αξιοπιστία.




Σε ένα blog όπου ανθεί η ανωνυμία δυστυχώς μαζί της ανθούν και ο λίβελος και η συκοφαντία. Γράφω με το όνομά μου σημαίνει ότι παίρνω και την ευθύνη των λεγόμενων μου.
Η δεοντολογία που πρέπει να τηρεί ο καθένας στο δημόσιο λόγο είναι μία αξία που πρέπει να την έχει κανείς , είτε είναι, είτε δεν είναι δημοσιογράφος.
Το ότι είσαι ανώνυμος δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι από την υποχρέωση της τεκμηρίωσης μιας είδησης ΠΡΙΝ την μεταδόσεις. Το ότι γράφεις σε blog δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι από την αναζήτηση της αλήθειας, όταν μεταδίδεις μια πληροφορία (όχι απλή κρίση) για ένα μείζον θέμα.
Η “επωνυμία” γαρ εγγύς! Η αυλαία θα πέσει για όλους αυτούς που θρασύδειλα και κακόβουλα χρησιμοποιούν τη μάσκα της ανωνυμίας για να εκφράσουν προσωπικές αντιπάθειες και απόψεις. Αυτοί τρέμουν και φοβούνται.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το έργο της χωρίς παρεκκλίσεις και με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο.
Εκ του Γραφείου Τύπου

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΥΠΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΡΥΠΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΦΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΑΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ Χ3ΣΜ3ΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΓΕΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ,ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΟ ΚΑΚΟΚΟΒΟΥΛΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ.ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ? ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΔΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπτιστο το εγγραφο.Καταρχας ειναι ανωνυμο,καλα εμεις γραφουμε ανωνυμα[κακως]ειμαστε απλοι πολιτες.Ενας που θελει να λεγεται δημαρχος να γραφει σαν ανωνυμος? τι συμαινει[εκ του γραφειου τυπου]? Μου θυμιζει την φραση [ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου