Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Παύλος Χαϊκάλης: Το πρωί στη Βουλή, το βράδυ στο... μεζεδοπωλείο

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από το σαράκι της ηθοποιίας και παρά τις υποχρέωσεις του στο Κοινοβούλιο και στο κόμμα, βρίσκει χρόνο
και επιστρέφει ως πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά

Μεταξύ νομοσχεδίων και ψηφοφοριών στη Βουλή, πολιτικών ομιλιών και βουλευτικών υποχρεώσεων, ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος είναι και τομεάρχης Εργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρήκε τον χρόνο να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Το Μεζεδοπωλείο».

Ο κ. Χαϊκάλης από βουλευτής μετατρέπεται σε... ιδιοκτήτη ταβέρνας που βιώνει την καθημερινότητα και τα προβλήματα της μαζί με τους φίλους του σε μια γειτονιά της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτευτής φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από το σαράκι της ηθοποιίας, παρόλο που έχει ενεργό και σημαντικό ρόλο στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ίσως μ' αυτόν τον τρόπο να αντέχει και το άγχος που σίγουρα προκαλεί η καθημερινή ενασχόληση με τα πολιτικά δρώμενα και τα μύρια ανοιχτά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και στον τομέα της εργασίας, στον οποίο προΐσταται στους ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου