Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Θα έπρεπε να είναι παράνομο το να λες κάποιον χοντρό!»

Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι σχολιάζουν αρνητικά την εικόνα ενός ηθοποιού ή -γενικότερα- ενός προσώπου που εκτίθεται στα Μέσα.Η 23χρονη Jennifer
Lawrence, που έχει κερδίσει ήδη ένα Όσκαρ και φέτος είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία «American Hustle» ήταν καλεσμένη σε show του ABC, όπου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο, οι δημοσιογράφοι σχολιάζουν αρνητικά την εικόνα ενός ηθοποιού ή γενικότερα ενός προσώπου που εκτίθεται στα Μέσα.

«Είναι κάτι που κάνουμε όλοι αλλά νομίζω ότι τα ΜΜΕ θα έπρεπε να αντιλαμβάνονται ότι έχουν ευθύνη απέναντι σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια που παρακολουθούν τις εκπομπές και πιθανόν, προκειμένου να φαίνονται κουλ, θα μπουν στη διαδικασία να αντιγράψουν τον συγκεκριμένο καυστικό τρόπο». Και συμπλήρωσε, «και κάπως έτσι μεταφέρεται το λανθασμένο μήνυμα ότι είναι αστείο να σχολιάζεις ένα κορίτσι που φοράει ένα άσχημο φόρεμα. Όσο για τη λέξη ‘χοντρός’, στ’ αλήθεια πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι παράνομο να αποκαλείς κάποιον ‘χοντρό’ στην τηλεόραση. Αν κατακρίνουμε κάποιον που μιλάει δημοσίως για το κάπνισμα και το σεξ γιατί να μην το κάνουμε και για κάποιον που αποκαλεί τους γύρω του ‘χοντρούς’;» είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου