Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Καβγάς ιερόδουλων με τραυματισμό και συλλήψεις


Τέλος στη συμπλοκή έβαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από τους διερχόμενους και τις χώρισαν«Μαλλιά- κουβάρια» έγιναν δυο ιερόδουλες που έκαναν
πεζοδρόμιο στην οδό Μίνωος στα Χανιά, έναν δρόμο που έχει μετατραπεί σε στέκι του .αγοραίου έρωτα! Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, οι δύο γυναίκες ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα η μια να τραυματιστεί και η άλλη να καταλήξει στα κρατητήρια!

Η αιτία για την οποία ξέσπασε ο καυγάς το βράδυ της Δευτέρας, δεν έχει γίνει γνωστή. Πάντως, οι δυο πρωταγωνίστριες που είναι συνομήλικες -56 χρόνων- αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ικανές στο... ξύλο, καθώς τα άγρια χτυπήματα έδιναν κι έπαιρναν εκατέρωθεν! Τέλος στη συμπλοκή έβαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από τους διερχόμενους και τις χώρισαν.

Ωστόσο, η μια από αυτές χρειάστηκε να μεταφερθεί κατεπειγόντως στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ισχίο και παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ η άλλη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου