Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Κάλεσμα από το Δήμο Παιανίας για προσφορά τροφίμων

Ο Δήμος Παιανίας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, πραγματοποιεί για 2η φορά συγκέντρωση τροφίμων πρώτης ανάγκης,
απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας.
Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος σε συνεργασία με τη Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παιανίας καλούν όλους τους κατοίκους Παιανίας και Γλυκών Νερών να συγκεντρώσουν τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που οι διεθνείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες δημιουργούν νέες μορφές φτώχειας, οι οικογένειες που αναζητούν στήριξη διαρκώς αυξάνονται και δημιουργείται επιτακτική η ανάγκη ο καθένας μας να προσφέρει ότι μπορεί.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2013 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο, από τις 10:00 έως τις 3:00 το μεσημέρι, μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως: αλεύρι, λάδι, γάλατα εβαπορέ (για ενήλικες και παιδιά), μακαρόνια, ζάχαρη, ρύζι, όσπρια, καφέ, κ.λ.π. .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου