Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δήλωση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου για το Βιολογικό Καθαρισμό

Tο ζήτημα της κατασκευής Βιολογικού Καθαρισμού για τις ανάγκες της Ραφήνας και του Πικερμίου είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί δεκαετίες.
Ως Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή δώσαμε βάρος στην προώθηση λύσης για το Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου μας. Το βάλαμε ψηλά στην ατζέντα μας, και διεκδικήσαμε από όλα τα αρμόδια Υπουργεία, την Περιφέρεια και την ΕΥΔΑΠ, την προώθηση άμεσης λύσης. Το φέραμε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο πάνω από 30 φορές. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθειά μας.
Έχουμε πάρει την απόφασή μας για την Ψυτάλλεια και γι αυτή τη λύση θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος.
Επαναλαμβάνω ακόμη μία φορά πως πλέον πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεση μας εξαντλήθηκε. Χρειάζεται η συσπείρωση και η ενεργοποίηση όλων μας. Αφενός γιατί δεν μπορούμε πλέον να ζούμε συντροφιά με τα βυτία, αφετέρου, γιατί ως Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου δεν θα βάλω την υπογραφή μου σε κανένα πρόστιμο κατοίκου του Δήμου μας. Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση πως όπως έδωσα τέλος στην απραξία του παρελθόντος, έτσι θα δώσω τέλος και στα όποια σχέδια αντιτίθεται στην κατασκευή βιολογικού καθαρισμού.
Για μένα το διακύβευμα είναι ένα, να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας Βιολογικό Καθαρισμό.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που αναφέρει για πρόστιμο ,που είναι ένας αυθαίρετος εκβιασμός παλιανθρώπων σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, ενώ ο ίδιος ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ,αναιρούν όλο το υπόλοπο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου