Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ...ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ !!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ 
ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, 
ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,
 ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  (ΣΠΑΤΩΝ & ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ), 
ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ - «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, κλπ), 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΕΣ...
«ΕΠΙΛΟΓΕΣ» ΤΟΥΣ
Αγαπητό blog διαβάζοντας την πετυχημένη αφιέρωση - ανάρτησή σας (22.6.2013) προς τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χ. Μάρκου και στον συνεταίρο και αντιδήμαρχό του, κ. Γ. Γκινοσάτη, που τους συγκρίνετε με το καλό παράδειγμα των (θεσμικών) παρεμβάσεων του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης (Δημάρχου, κ. Γιάννη Κουράκη), όσον αφορά το περιβαλλοντικό τέλος, κλπ, που διεκδίκησε από το αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, δράττομαι της ευκαιρίας να σου προτείνω (προς συσχέτιση) μια ακόμα εξαιρετική αφιέρωση στους ως άνω αποτυχημένους κυρίους της Δημοτικής μας Αρχής, στους προκατόχους τους και στους παντογνώστες, «αγωνιστές & αγωνίστριες» (και θορυβώδεις) συνεργάτες τους στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, που εδώ και χρόνια μας δουλεύουν ….. «ψιλό γαζί».
Προφανώς δεν θα ξέρετε ότι ο Δήμαρχος Ηρακλείου (Γιάννης Κουράκης) με την ιδιότητα του Προέδρου της ΤΕΔΚ Ν. Ηρακλείου, ανέθεσε με σύμβαση (το 2009) σε μελετητική εταιρεία που έχει έδρα την Αρτέμιδα(!!), 
[Ναι όπως το διαβάζετε] παρόμοια μελέτη, ακόμα και για το υπό κατασκευή νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι, όπου σχεδιάζεται να μεταφερθεί το νυν αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Με βάση αυτή την πολυσέλιδη μελέτη, που συνέταξε εταιρεία που έχει συνεργάτες και έδρα την Αρτέμιδα, η ΤΕΔΚ Ν. Ηρακλείου κατάφερε (το 2009, επί Υπουργίας Σουφλιά), να κατοχυρώσει έργα για την περιοχή Καστελλίου και γύρω Δήμων και 1% ως αντισταθμιστικό όφελος, επί του τσίρου του αεροδρομίου Καστελλίου (Αυτά πλέον είναι δημοσιευμένα)

Προς απόδειξη σας παραθέτουμε δείγμα από το εξώφυλλο της σχετικής μελέτης που συντάχθηκε στην Αρτέμιδα για λογαριασμό της ΤΕΔΚ Ηρακλείου και του Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Κουράκη, που όπως καταλαβαίνετε ξέρει και βρίσκει τα κατάλληλα αποτελεσματικά μυαλά και τις προσφερόμενες υπηρεσίες ανθρώπων που ζουν και δημιουργούν στο Δήμο μας, όταν οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες ασχολούνται με τα γνωστά «σπορ», τα «λ……α» της παρανομίας ……. και των αδιαφανών απευθείας αναθέσεων, χωρίς αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

Αρχειοθήκη ιστολογίου