Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Δημήτρης Μάρκου - ο "έξυπνος" Πόντιος Πιλάτος

Πρώτη δημοσίευση: 6/08/2015
Δημήτρης Μάρκου - ο "έξυπνος" Πόντιος Πιλάτος
του Χρήστου Μαρλαντή
Με αφορμή το δημοσίευμα του Δημήτρη Μάρκου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και το άρθρο που δημοσιεύθηκε από τοπικό μπλοκ έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Είναι ντροπή, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι o Δήμαρχός  μας και όχι  κάποιο μικρο ανώριμο αγοράκι,  να προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του,  για τα αίσχη τα οποία  συμβαίνουν στις παραλίες της Αρτέμιδας


Είναι δυνατόν να καταγγέλλει όλα τα κακώς κείμενα και να τα δημοσιοποιεί μέσω Facebook και δημοσιεύσεων όταν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια;




Είναι δυνατόν να κρύβεται πίσω από απλές επιστολές (νομίζοντας ότι έτσι θα έχει άλλοθι) για να καταγγείλει "δήθεν μου τάχα μου" την αυτοδίκαιη λύση μισθώσεων  ενώ μας έχει φάει η βρώμα και η ασυδοσία από τις παρανομίες?

Αυτές είναι πράξεις και ενέργειες που τις έκανε όταν δεν ήταν στην εξουσία, τώρα πρέπει να δούμε έργα, να εφαρμόζονται οι νόμοι και να λειτουργούν οι θεσμοί.

Αυτές οι επιστολές δεν δίνουν άλλοθι, όπως νομίζει και έχει συνηθίσει στη μέχρι τώρα καριέρα του, απλά προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απ' έξω"!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτές οι επιστολές τονίζουν υπέρμετρα την συμπεριφορά του "εγώ δεν φταίω" και "εγώ τα 'λεγα"!!!!!!!!!

Αντέδρασε με αυτό τον αναποτελεσματικό τρόπο τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι και έχει απηυδήσει ο κόσμος.

Ο Δήμαρχος έχει το "μαχαίρι, το καρπούζι και το πεπόνι" έτσι ώστε να λειτουργούν οι θεσμοί και να εφαρμόζονται οι νόμοι, κάτι που δεν συμβαίνει και αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο ίδιος!!!!!!!!!

Δεν μπορεί στα μέσα του καλοκαιριού, όταν έχει ήδη χορηγήσει άδειες σωρηδόν, μέσω του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, να στέλνει επιστολές της πλάκας (αστείες) με σκοπό να ρίχνει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον κύριο υπεύθυνο που είναι ο ίδιος. !!!!!

Η διορία που είχε, "για τα μάτια του κόσμου", (σε αυτές τις επιστολές) τελείωσε σήμερα. Στην επιστολή δεν αναφέρει τι θα γίνει αν δεν συμμορφωθούν οι παραβάτες. Ας μας πει τι έκανε σήμερα, είναι θεατής!!!!!!!!!!!!!!

Ποιες είναι οι «αρμόδιες αρχές που θα ενημερωθούν για τις δικές τους ενέργειες» που αναφέρει στην επιστολή; Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Γιατί δεν υπάρχει ούτε μία απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Αρτέμιδος δημοσιευμένη στην Διαύγεια;

Περιμένουμε, εγώ και οι  συμπολίτες μου, ποιες θα είναι οι ενέργειες που θα κάνει έτσι ώστε να επαναφέρει την νομιμότητα στην περιοχή.

Αν ο Δήμαρχος αδυνατεί ή δεν θέλει να βάλει τάξη και να εφαρμόσει τους νόμους όπως οφείλει να σηκωθεί και να πάει σπίτι του σήμερα κιόλας.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


-- Υ.Γ. Πιστεύω ο δήμαρχος να καταλάβει την καλή μου πρόθεση γράφοντας όλα αυτά, διότι νοιάζομαι για την πόλη μου, εφόσον έχει και το ανάλογο υψηλό I.Q. (150) όπως είχε αναρτήσει προ τριμήνου o ίδιος σε test I.Q. στο facebook.

17 σχόλια:

  1. βρε παιδια τι να λεμε τωρα ?στον ιποκκαμπο εκανε γαμηλεια δεξιωση εαν θυμαστε καλα...βεβαια η ξαπλωστρες του συγκεκριμενου μαγαζιου ειναι γεματη απο την μια γωνια στην αλλη γλεντια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σκληρη αντιδραση του Δημου ? ειναι η γενικα και αοριστα η επιστολη ? μπραβο ετσι ανεβαζουμε το ''ταμειο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εντελώς ξεδιάντρωπος στην προσωπική του σελίδα στο facebook αντιγράφει ξένες οικονομικές μελέτες και τις παρουσιάζει σαν αποκλειστικά δικές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δημήτρη Μάρκου γιατί δήμαρχο δεν μπορεί να σε πει κάνενάς" ακόμα και το κύριε που έγραψα είναι κρίμα χλευαστικό και απαξιωτικό για εσένα" Ο μόνοι χαρακτηρισμοί που κέρδισες με την αξία σου είναι Απατεώνας, Ψεύτης,Λαμόγιο, Κακοποιός, Νονός, Τεμπέλης, Ανίκανος, Κλέφτης. Ένα λαμόγιο σαν και σένα που δεν κατοικεί κάν στην περιοχή που είναι δήμαρχος είναι ένας νέος Αλ Καπόνε. Αυτό το γραμματάκι που έγραψες θα το εγγραφε μια χωριάτισσα που πήγε λίγο σχολείο τελείωσα με τα 1000 ζόρια ένα λύκειο έφυγε από το χωριό έγινε δημόσιος υπάλληλος και μικροαστη. Κάθαρμα ανίκανε τεμπέλη ψεύτη, αφού είσαι συνέταιρος όλα αυτά τα μαγαζιά με μεγάλο ποσοστό το γραμματάκι το έστειλες για να του ζητήσεις περισσότερο μπαξίσι.Αν ήθελες όχι να γίνει δήμαρχος να το παίξεις δήμαρχος κάθε 2 ωρες την δημοτική αστυνομία θα έκοβε πρόστιμα και όλα θα είχαν τελειώσει αρχές Ιουνίου αλλά το λες Αύγουστο να κάνεις μια χοντρή μπάζα, και να έχει τελειώσει και το καλοκαίρι. Αυτές τις πιρουέτες τι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τη Δευτέρα στείλε τα μηχανήματα του δήμου να τα ξηλώσουν όλα, αλλά απατεώνα κ τα δύο μαγαζία σου θα φέρουν επώνυμους καλλιτέχνες και εκτός από το ποσοστό που παίρνεις θέλεις να πάρεις και μια χοντρή μίζα εξτρά. Έστειλες το γραγματάκι μόνο για να τους εκβιάσεις να σου δώσουν μεγαλύτερη μίζα, σιγά να μην έχεις εσύ μυαλό να καλύψεις την ληστειά σου το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι πόσα περισσότερα θα αρπάξεις. Σαν γνήσιος κακοποιός που είσαι κρύβεσαι από τους πάντες και τα πάντα, παίζεις όλη μέρα στο facebook, γιατί με το τραπεζικό μπλακάουτ δεν μπορείς να βγείς για εισπράξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ? Ο ΝΤΟΓΚΑΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Κ ΘΥΜΗΚΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝ Π@Π@Σ ΟΛΕΣ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ Η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΛΑΚΑ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ IQ 180 ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΡΦΑΚΙΑ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟ 150 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ 155-190 ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΓΟΡΙΛΑΣ,Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ,ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΣΤ ΚΑΝΕΙΣ.ΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΦΟΥ ΜΠΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΥ ΜΠΟΥ? ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΕ Κ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ,ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑΠΟΛΕΩΝ.Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΝΑΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΡΙΔΙΟ? Ή ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ Κ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΩ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΖΙΤΖΑ 1ΕΚΤ,ΕΥΡΩ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ειχα ακουσει οτι ο τζιτζας ειναι καλο παιδι και τιμιος, η τελικα δεν ειναι;
      πισσα και πουπουλα!!!!

      Διαγραφή
  8. Που εισαι ρε ξεβρακωτε Μαρλαντη? κ οι απορες κορασιδες της πηρα ανασα? Το μαιμου Γηροκομειο τελειωσε? η εφαγαν τα λεφτα παλι κ θελουν αλλα φρεσκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι το ψάχνετε σκατακληστήριο ήταν η Λούτσα και θα μείνει πάντα γι'αυτό βγάζει τέτοιους δημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ανθρωπος ειναι πολυ λιγος τωρα θα το μαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρατηρησατε οτι ο πρωην δημαρχος Α Τουντας δεν ακουγεται καθολου....κανει την δουλια του μουλοχτα και αθορυβα...αλλα περιμενετε του την εχω στημενει ....θα τον βγαλω στην φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειστε τοσο π@π@ρες που αντι να πειτε για της λαμογιες που γινονται στον δημο μαςλετε οτι ο μαρλαντης δεν πληρωνη τους εργατες;αρχιλαμογια ολοι σας χεστηκα αμα δεν τους πληρωνη ας πανε αλλου για δουλεια βλακες ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρλαντή, πάλι πας γυρεύοντας να τα ακούσεις , στο δημοτικό συμβούλιο όμως...Ν ξαναγίνεις ρεζίλι ώστε να μουγκαθείς για μερικούς μήνες .Ο εργοδότης σου δεν ξέρει καλά ή μάλλον καθόλου τα θέματα και υπογράφεις μπούρδες ..Τελικά αφού άλλαξες πλευρό , ξύπνησες και σου δώσανε το γραπτό.Ξέρεις υπάρχει και το IQ ραδικιού ,που είναι πιο κοντά στην καθημερινότητα σου..!! Ασε τα IQ των άλλων, εσένα δεν σε φτάνει κανείς.Σε χαντακώνει ο γράφων για σένα. Πρόσεχε πού βάζεις την υπογραφή σου αγόρι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΡΕ... ΜΠΡΑΒΟ!! ΑΠΟΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσυ γιατι ηρθες να γραψεις την αλητεια σου εδω? Σε εστειλε το μουγκο δημαρχακη να κανεις τσαμπουκα.αφου ειναι για ζωα εσυ γιατι καθησες κ εγραψες? γιατι αυτο το μπλογκ τσακιζει ολα τα λαμογια Μαρκου κ αυτο τον τεμπελη κλεφτη Μαρκου θα τον στειλει φυλακη κατα την θητεια του να το θυμηθεις.Να μας διαβαζεις ανικανε δημαρχε καθε ημερα να ξερεις ποτε αντι να πας στο σπιτι σου σε αλλο δημο που μενεις να πας στο αεροδρομιο πολυεκατομυριουχος πια για Κολομβια στο φυσικο σου περιβαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9.50,απευθύνεσαι στον Δήμαρχο , πρόσωπο υπαρκτό και οικείο. Εσύ ποιός είσαι που νομιμοποιείσαι να βρίζεις , να χυδαιολογείς, να λες βλακείες, αλλά όλα στη σκοτεινιά της ανωνυμίας.Δειλία , φόβος , συκοφαντία , κακοήθεια είναι ό,τι σε χαρακτηρίζει.Βρίζεις γιατί είσαι κενός από επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου