Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 6/10/14 ΑΝΑΣΣΑ



44 σχόλια:

  1. Η απόλυτη απαξίωση και εξευτελισμός για τον ρόλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης που επροσωπείται από την κ. Ραφτοπούλου , εχτές. Άλλα αντί άλλων .Ο Δήμαρχος εξαιρετικός και απόλυτα ενημερωμένος. Τώρα φαίνεται ότι η κ.Ραφτοπούλου όσο ήταν σύμβουλος του δημάρχου ήταν α ν ύ π α ρ κ τ η ..Ο Μαρλαντής για να τον κλαινε "οι ρέγγες". Του ήρθαν οι απαντήσεις του δημάρχου κατά ριπάς ..Άσχετοι οι άνθρωποι. Και μία απορία : ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ , ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ;;; Φ Ο Β Α Τ Α Ι ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ; Φ Ο Β Α Τ Α Ι ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ; ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΕΧΤΕΣ ; Ή μήπως δεν κατάλαβε ; Είπε όχι για την προμήθεια κάδων στην Αρτεμιδα ..Τόσο το "κορίτσι της Αρτέμιδας", σέβεται τους κατοίκους της .!!! Ή μήπως δεν κατάλαβε ; Είπε όχι για τον κωδικό πληρωμής ασφαλίστρων των εργαζομένων στον Αθλητικό Οργανισμό (!!!!!)...ΔΗΛΑΔΗ Η κ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ;;;; Ή μήπως δεν κατάλαβε ; Αχ κυρία Ραφτοπούλου..θα παραφράσω την γνωστή παροιμία : Δεν φτάνουν τα πλούσια μεταξωτά ρούχα , χρειάζονται και επιδεξιότητες και γνώσεις και δεξιότητες και και και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι το βλεπεις οτι ο Κολοτουμπας εχει δικιο? Αν ηθελε ελεγχο,ελεγχο στα παντα,οχι αποσπαματικα,εδω-εκει,για να γλυτωσει το τομαρι του? Ο κ.Γιαννατος ξερουμε πως περπατα,και συνεχιζει την ιδια περπατησια,εστω και στην εξορια.

      Διαγραφή
  2. Αλλα εδω εχουμε ενα βιντεακι,που η Νεα Συμμορια δειχνει ολη την απαξιωση για ολους και ολα με φασιστικο τροπο.Ο Δημητρακης στην ερωτηση τι γινεται με το ΑΤ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ,απαντα σε επιπεδο καφενειου,διαβασα καπου,μιλησα με την Διοικητη της ασφαλειας,και οταν ερχεται η απλη ερωτηση ποσους-ποιους Αντιδημαρχους εχει και πληρωνει,αρχιζει το κεκεδισμα,ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ο Βου,πηγαινε στα πρακτικα να δεις πως το περασαμε,χωρις να του δωσει τον λογο ο δασκαλακος ορμα ο Μπεκας να σωσει τον κεκε οπως εκανε και τοτε στον Κατσαλιρο,και τελειωνει με το ακρως φασιστικο κρεσεντο του δασκαλακου,κλειστε τα μικροφωνα.Εδω μιλα το βιντεο,το αλλο που λες εσυ,ξερω και εγω ενα αλλο με τον ΤΟΤΟ.Στο βιντεο παντως φαινεται ολος ο φασιστικος τροπος που εχουν σκοπο να διοικησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κανουν γατακια . Πηραν 61%. Μη μιλατε....μεχρι το 2019

      Διαγραφή
  3. 7.21 πέταξες την μπάλα στην εξέδρα.Το video ΔΕΝ είναι χθεσινό. Απλές ερωτήσεις : Γιατί η Ραφτοπούλου είπε όχι για τον κωδικό την πληρωμή ασφαλίστρων των εργαζομένων στον αθλητικό οργανισμό ; - Γιατί είπε όχι για αγορά κάδων σκουπιδιών για την Αρτέμιδα ; - Και το "ύποπτο" όχι για κωδικό ορκωτού λογιστή , για έλεγχο οικονομικών στον Αθλητικό Οργανισμό ; Τι φοβήθηκε ή τι φοβάται ; Τον κωδικό τον ζήτησε ο Γιαννάτος . Τον έβαλε απέναντι . Αυτό είναι πολιτική θέση ; Εχτές ήταν σαν να πολεμούσανε βατράχια με βουβάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτο το βιντεο ειναι τα σχολια του αερα,το βιντεο αλλα δειχνει.Τα αλλα με τον ΤΟΤΟ ειναι πολλα,τα βιντεο ομως ειναι αποδεικτικα θεσεων,πολιτικων,σεβασμου,κλπ.,ολα τα αλλα ειναι τα δικα σου βατραχια στον δικο σου βαλτο.Εχεις καποιο ατρανταχτο αποδεικτικο,βιντεο,ηχογραφηση,που να αποδεικνυει τα παραμυθια,η αληθειες που λες? Εγω θα αρκεστω,και θα σχολιασω μονο οτι βλεπω.Δεν ειχα δει οτι υπαρχουν βιντεο,του ΔΣ,θα τα δω και θα τα σχολιασω,αν εχω κατι να πω.Εγω αυτο ειδα,αυτα ακουσα,αυτα μπορω να σχολιασω.Δεν παω στα ΔΣ της ντροπης,δεν αντεχω ολη αυτη την ανικανοτητα.Εσεις που εχεται συμφεροντα,τρεχεται στα ΔΣ.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η.....ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ .....γιατι μονον αυτον που την παρατησε ΒΛΕΠΕΙ.
    Καλα ειναι δυνατον μετα τοοοοοσον καιρο αφου μαλιστα της ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ Η ..... να μην εχετε καταλαβει τι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ?
    Εν ταξει παιδι μου ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ που παρατησε τετοιο ΛΟΥΛΟΥΔΙ.Παντως μαζεψες λιγο την γλωσσα σου αφου σου εκοψαν σχολια .ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΗΝ ...ΦΑΒΑ ?
    ΕΕΕΕτωρα και να σου απαντησουμε σοβαρα πολυ σου παει ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ.....
    ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ .Περιμενουν σαν τα κορακια να τον μπλεξουν και ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ στην ατακτη μαιμου με ΚΑΡΦΑΡΕΣ ..ΟΙ ..ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ....ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ ......


    ΤΙ ΠΟ ΤΑ χωρις προηγουμενο ελεγχο Να απειλησει οτι θα παραιτηθει ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ και τοτε θα δουμε ....ποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ....
    ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ δεν τα αφηνουν να ΚΡΩΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ10 Οκτωβρίου 2014 στις 10:46 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ "ΑΤΙΘΑΣΑ ΝΙΑΤΑ" .. "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ" ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΡΟΝΗΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ Κ. ΜΠΕΚΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΛΑΝΤΗ.. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Χατζηνικολάου , μήπως μπορείτε να μας μιλήσετε για την ουσία ; Πως δικαιολογεί τα οχι η αρχηγός σας στα συγκεκριμένα παραπάνω ερωτήματα ; Κρύβεστε πίσω από τον Κατραμάδο , γιατί βολεύει να καλύψετε την ανυπαρξία θέσεων της παράταξης σας ; Τι φοβάστε και δεν θέλετε ορκωτό λογιστή στον Αθλητικό Οργανισμό ; Γιατί δεν θέλετε αγορά κάδων σκουπιδιών (!)στην Αρτέμιδα ; Γιατί δεν θέλετε κωδικό πληρωμής ασφαλίστρων για τους εργαζομένους στον Αθλητικό Οργανισμό(!) Σε αυτά είπε όχι η ΑΝΑΣΣΑ .!!!!!Δοξασμένο το όνομα της.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα αυτα που λετε,σε ποιο σημειο του βιντεο ειναι;Το εχω δεκα φορες,και το μονο που βλεπω και ακουω,ειναι ,τον κ δημητρη να ψελλιζει,χωρις να απαντα, σε κανενα ερωτημα,τον κ μπεκα να πουλα μαγκια,και τον κ κατραμαδο,να ουρλιαζει κλειστε τα μικροφωνα,και να προσβαλει τον κ μαρλαντη,αντι τον κ μπεκα.Αυτα τα λογιστης,καδοι,κλπ.,που ειναι στο βιντεο? Αλλα βλεπω ακουω εγω?αλλα εσυ? Ειναι σε αλλο βιντεο? ποιο ειναι,να καταλαβω και εγω τι θελεις να πεις,γιατι αυτο το βιντεο,εχει μονο τον εξευτελισμο,ολου του ΔΣ,και οχι απαντησεις,σε ερωτησεις.Κανουν αλλα ΔΣ που πηγαινεται καποιοι μονοι σας,η ειναι καπου αλλου?Εδω παντως εχει μονο την φασιστικη συμεριφορα της παραταξης του δημητρη.

      Διαγραφή
    2. Το video ΔΕΝ είναι απο την χθεσινή συνεδρίαση, ποσες φορές να στο πούμε ;

      Διαγραφή
    3. Αν δεν ειναι αυτο το βιντεο,τοτε πως συζητιεται εδω κατι το οποιο δεν εχουμε προσβαση,εμεις οι υπολοιποι? Γιατι δεν μενουμε στην φασιστικη συμπεριφορα κατραμαδου,μπεκα,και την αδυναμια του δημητρη να εξηγησει τι εκανε για το τμημα,και το ποσους ποιους αντιδημαρχους εχει και ποσο τους πληρωνει? Θα με τρελανεται περισσοτερο και απο τα ξενυχταδικα,αποψε?

      Διαγραφή
  7. ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ11 Οκτωβρίου 2014 στις 12:58 π.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΗ.. ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΣ... ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ.. ΕΓΩ ΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΜΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.. ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Χατζηνικολάου, ούτε το προφίλ σας γνωρίζω ούτε εσάς προσωπικά. Εδώ σας βλέπω μερικές φορές που γράφετε. Εγώ σχολιάζω ότι διαβάζω εδώ, ότι ακούω και ότι αντιλαμβάνομαι μερικές φορές που παρακολουθώ τα δημοτικά συμβούλια. Την άποψή μου εκθέτω όπως εσείς και όλοι οι γράφοντες εδώ. Βλέπω όμως ότι μας μπερδεύετε όλους. Πολλοί μπλογκίτες υποστηρίζουν ότι υπάρχει και άλλο βίντεο, άλλου δημοτικού συμβουλίου, με τις επίμαχες ερωτήσεις που σας κάνουν. Γιατί δεν το δημοσιοποιείτε για να μάθουμε επί τέλους την αλήθεια ?

      Διαγραφή
  8. Απροσανατολισμό επιχειρήσατε κύριε. Δειλές απαντήσεις , κρυμένος πίσω από τις διαδικασίες.Δεν αντέχεται το βαρίδι Μαρλαντής, όσο και να το επιχειρείτε.Η πολιτική είναι ουσία. Δηλαδή θέλετε να ασχοληθούμε με τον Μπέκα, με τον Κατραμάδο , και όχι με τις θέσεις για τα όχι της ΑΝΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.46 Ρώτα την Αννούλα , αν θυμάται . τι ψήφισε εχτές .Το video είνάι από παλιά συνεδρίαση , που ο φωστήρας Μαρλαντής ρωτάει ποιοί αντιδήμαρχοι πληρώνονται .Φοβερή ερώτηση.! Κοίτα ποιός ρωτάει για οικονομικά.Άσε μας κούκλε μου. 12.58, Καλά θα ήταν άν θέλεις να έχεις άποψη να παρακολουθείς από κοντά τα Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι με νοιαζει τι κανει,τι λεει η αννα,η ο μαρλαντης,στην ζωη τους? Εγω θελω απαντηση σε αυτα που ρωτησαν,απλη ξεκαθαρη,και οχι συμψηφιστικά συμπερασματα φασιστικου τυπου,ποιος ρωταει για τα οικονομικα,και οι δυο δεν εχουν διαχειριστει δημοσιο χρημα,οποτε η ερωτηση παει μονο στους διαχειριστες δημοσιου χρηματος.

      Διαγραφή
    2. Κουκλιτσα μου εχω αποψη,και παρακολουθω το τι γινεται,συνεχιζει το συστημα Κατσαλιρος,ακομα τιποτα στην σελιδα του Δημου,τιποτα στην Διαυγεια.Πρεπει να ερχομαι στα ΔΣ για να μαθω? Πρεπει να κοινοποιουν τις εισηγησεις μια εβδομαδα πριν,και σε δυο μερες τις αποφασεις στην σελιδα του Δημου,και την Διαυγεια.Μηπως εχει βγαλει καποιο Δελτιο Τυπου η νεα ΔΑ εχει χαθει σαν τον Κατσαλιρο,αν τυχει και βγει κατι εδω σε αυτο το μπλογκ,μαθαινουμε τι αρπαχτες κανουν. Εχεις αλλο τροπο χωρις την φυσικη μου παρουσια να εχω πληροφοριες για το τι γινεται,εκτος απο αυτο το μλογκ?

      Διαγραφή
  10. Μαρλαντη το πηρες το πρωτο μαθημα. Καταστρεψες το δημο με τις μαυρες εργολαβιες σου. Σου τα εχωσε ο Δημαρχος που δεν τον ειχα ψηφισει και κωλωσες. Χρωστας στο δημο και κατι μηχανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2΄08 υπόλογοι είναι και όσοι πληρώνονται από μαύρα ταμεία.Έτσι σαν μάθημα ποινικής δικονομίας στο λέω.Πάντως ο δήμαρχος "δουλειές "από τον δήμο , δεν έχει πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ προτείνω να ξαναπάρουν συντονιστή τον Γιάννη Λοβέρδο γιατί δεν ξέρουν τι λένε τα ΑΝΑΣΣΟΠΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο δημητρακης μονο κρατικα λεφτα παιρνει και διαχειριζεται,εκτος απο τα μαυρα.Ο κρατικος υπαλληλος απατεωνας μπορει να φτιαξει μιζες,με συνεργατη εναν αυναν απεξω.Ο διαχειριστης του κρατικου χρηματος ειναι ο μεγας εγκληματιας,και ο δημητρακης δεν εχει αφησει κομπινα του Κατσαλιρου χωρις την συγκαταθεση του,και τωρα που ανοιξε το μαγαζι του σαν δημαρχος,σε 40ημερες,εχει φτασει τον κατσαλιρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν , μήπως να ψάξουμε "δουλίτσες" των μελών της ΑΝΑΣΣΑ, για πολλά χρόνια...και με συγγενείς Α΄βαθμού, και με ψηφοφορία της αρχηγού σας ΠΑΡΑΝΟΜΗ ; Να ανοίξουμε και φάκελλο ΑΝΘΕΩΝ ...;;;;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ. Και υπάρχουν πολλοί γύρω του που θα σας ξετινάξουν στα δημοτικά συμβούλια . Καλή Αρχή πες στους συμβούλους των συμβούλων, ώ ΚΟΗΕΝ.! Έτσι με λάσπη σας συμβουλεύει να ενεργείτε ; Κι άλλο ένα, αν μπορείτε να το καταλάβετε : " Ένοχος , ένοχον ου ποιεί "...(Νομικό αξίωμα.) Καλημέρα σας..και ο καφές γλυκός για να σας φύγει η πίκρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ναι που ψηφισαν καποιες σε συνεδριαση πριν δυο χρονια ενω υπηρχε μεσα τιμολογιο συγγενικου προσωπου. Επειδη το ποσο ηταν μικρο πρεπει να το εκανε απο λαθος. Ηταν η εποχη που επειδη ηταν συμβουλος του Δημητρη δεν μιλαγε ποτε και δεν ανοιγε κανενα θεμα τωρα ως αρχηγος απο την πολυ την αγωνια να δειξει κατι πεφτει συνεχως σε λακουβες. Το video ειναι απο παλιο δημοτικο συμβουλιο ραμενο και κομενο κατα παραγγελια. Γιατι η απαντηση σε αυτο που ρωταγε ο Μαρλαντης υπαρχει σε προηγουμενη βιντεοσκοπημενη συνεδριαση και επρεπε να ''παιξει'' και αυτη. Το blog ουσιαστικα στηριζει την ΑΝΑΣΣΑ για τους λογους που το ιδιο ξερει δεν εχει ουδετερη σταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά θα σου πω κατι που προφανώς δεν θυμάσαι. εγώ δεν θυμάμαι ,επί Χρήστου, να έκανε αναρτήσεις κατά του Δημήτρη. Συνήθως δεν ασχολείται με την μείζονα αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
    2. Δεν είσαι τοπικός στο μπλογκ γιαυτο.Ο Δημήτρης επί Λουδοβίκου,κρυβότανε σε σπηλιά,ψήφιζε τα πάντα,και προσπαθούσε να μην γίνεται αντιληπτή η παρουσία του.Του τα έχωνε από τότε,"ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ" είχε γίνει μεγάλη γκέλα με την ερωτοχτυπημένη "μονη της" εκπρόσωπο τύπου τότε του Δημήτρη,και την φόρτωσε την εκπρόσωπο του στην σκουπιδιάρα ο Δημήτρης άρον-αρον,και ανέλαβε μόνος του ολα.Τώρα με κάνεις να γίνομαι γελοίος υμνητής παλαμάκιας του μπλογκ,αλλά αφού ρωτάς έτσι ευγενικά πρέπει να πάρεις απάντηση.Αν τρέξεις σε εκείνα τα παλιά τον λούζει τον Δημήτρη,αλλά ο Δημήτρης δεν ήθελε καμία εχθροπραξία με κανέναν μέχρι ακόμα και την νύχτα του θριάμβου του.Δεν ήξερε ποιον θα χρειαστεί να γλύψει,για να γίνει Δήμαρχος.Μας το είχε πει ξεκάθαρα σε όλους τους υποψηφίους,όχι έντονες προσωπικές αντεγκλήσεις δεν ξέρω ποιον θα χρειαστώ την β Κυριακή.Επί Λουδοβίκου δεν μιλούσε ο Δημήτρης πότε,τον Λουδοβίκο δεν προλάβαινε ούτε στρατός από δημοσιογράφους,κάθε ημέρα νέο περιστατικό,οπότε ο Δημήτρης δεν μετρούσε,και η απάντησή του τότε τι να κάνω? ελάσσων αντιπολίτευση είμαι,και το συνέχισε δεν έχω αναλάβει ακόμα.Τώρα λίγο η ΑΝΑΣΣΑ από το λάθος του Δημήτρη τάραξε τον βάλτο,και νομίζουμε πια ότι έγινε τσουνάμι.

      Διαγραφή
  16. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΝΑΤΖΕΡ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΚΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10.10 οι ερωτήσεις στην ανάρτηση ήταν συγκεκριμένες για τα συγκεκριμένα ΟΧΙ της Ραφτοπούλου στο συγκεκριμένο δημοτικο συμβούλιο.Κατόπιν συμβουλών συμβούλων του συνδυασμού της ,για να ρίξουνε το βάρος για το φάουλ αλλού, ξεκίνησαν το γνωστό υβρεολόγιο. Ξέρουν κι άλλοι από Μ.Μ.Ε εκτός από τον Κοέν. Μόνο που ο κύριος αυτός νομίζει ότι επιτίθεται σε βλαχοδήμαρχο και βλαχοσυμβούλους όπως ήταν και όλη η καμπάνια της ΑΝΑΣΣΑ. Επειδή αυτός ο συνδυασμός στηρίχτηκε στην ψυχή και όχι στο χρήμα, έτσι θα συνεχίσει και το μπορεί. Απαντήσεις μπορεί η ΑΝΑΣΣΑ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρεε ανθρωπε στο βιντεο και πουθενα δεν υπαρχουν τα οχι,της ΑΝΑΣΣΑ,που τα βρηκες,και τα ζητας? Εδω εχουμε ρεσιταλ ξεφτυλας του Δημαρχου αχυρανθρωπου,και Προεδρου δικτατορα,τα οχι που ειναι? Αλλα το ΟΧΙ δεν χρειαζεται καμια εξηγηση σε κανενα το ειπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΝΑΣΣΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ,Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ,ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ.ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΑΡΚΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ,ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΝΥΧΤΑ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ!.....Η ΑΝΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Χατζηνικολάου, ούτε το προφίλ σας γνωρίζω ούτε εσάς προσωπικά. Εδώ σας βλέπω μερικές φορές που γράφετε. Εγώ σχολιάζω ότι διαβάζω εδώ, ότι ακούω και ότι αντιλαμβάνομαι μερικές φορές που παρακολουθώ τα δημοτικά συμβούλια. Την άποψή μου εκθέτω όπως εσείς και όλοι οι γράφοντες εδώ. Βλέπω όμως ότι μας μπερδεύετε όλους. Πολλοί μπλογκίτες υποστηρίζουν ότι υπάρχει και άλλο βίντεο, άλλου δημοτικού συμβουλίου, με τις επίμαχες ερωτήσεις που σας κάνουν. Γιατί δεν το δημοσιοποιείτε για να μάθουμε επί τέλους την αλήθεια ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να λετε για να ξεχασουμε τον Προεδρο δικτατορα,τον Δημαρχο κουνελι,και τον Αντιδημαρχο τραμπουκο,δεν ξεχνιουνται με τιποτα.

      Διαγραφή
  22. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΝΑΕΙ....ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχ γκριζομαλλα - γκριζομαλλα ξυλο που θα το φας μεσα σε ξενα περιβολλακια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ήταν η συνεργάτης μας σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο που να συνέβηκαν όσα αναφέρετε. Συγκεκριμένα στο προηγούμενο Δ.Σ. παραβρέθηκε γιατί στα προγραμματισμένα θέματα δεν θεωρήσαμε κάποιο σημαντικό.
    Όπως και να έχει, στο απώτερο μέλλον, θα "κυκλοφορήσουν" τα πρακτικά της συνεδρίασης και κατά την προσφιλή υπόδειξη του Δημάρχου, ανατρέξτε εκεί για να μάθετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.
    Αν κάποιος διαθέτει βίντεο από κάποια συνεδρίαση που δεν καλύψαμε σας παρακαλούμε να μας το στείλετε να το βγάλουμε.
    "Αν δεν σας κάλυψε η απάντησή μας μπορείτε να έρθετε στο επόμενο να σας απαντήσουμε", όπως λέει και ο Πρόεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ......ΔΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ .....
      καλα ποιος τα γραφει αυτα? για ονομα.....ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ?
      ΑΚΟΜΑ και η εντελως ασυντακτη παρατημενη εχει καποια ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ.....
      Να ερθουμε στο επομενο σχολιο μπας και καταλαβουμε ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?
      ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ?ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΤΑΞΙΑ δυο ακατανοητων προτασεων στην αρχη του κειμενου?

      Διαγραφή
  25. ΟΟΟΟΕΕΕΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!
    ΟΟΟΟΕΕΕΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ!
    ΟΟΟΕΕΕΕ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
    ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΣ Ο ΣΤΡΑΒΟΣ......ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΛΙΤΣΑ ΓΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ,ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ,ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΠΕΤ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ,ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΡΩΗΝ ΠΛΕΟΔΟΜΙΑ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ.....ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΚΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ,ΚΑΙ ΟΥΡΙΤΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ....ΓΟΥΣΤΑΡΩ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΑΑΑΑΑΑΘΗΚΕΕΕΕΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ γιατι δεν ηταν σημαντικη.....ΣΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ
    εεεεε να μας πει το καρφακι.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ?
    Η ΔΕΝ ΠΗΓΕ ?Μηπως εχασε και αυτος το ΔΣ ?
    ΕΕΕΕΕ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η ΑΝΑΣΣΑ αν καταλαβε τι ψηφισε και δεν ξανα ρωταει στο επομενο ΔΣ ...τι ψηφιστηκε...
    Καλα ..γινεται ΔΣ ΧΩΡΙΣ ατακτες μαιμουδες?
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ?
    Σαν να μην μας τα λετε καλα ΧΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΒΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ?
    Θα την πειραξουν στο στομαχι ....την κακομοιρα.....
    τωρα επι του ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ
    Στο προηγουμενο ΔΣ.ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ..........ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ


    Απιστευτο Ξεφυγε ενα ΔΕΝ η προστεθηκε ενα ΓΙΑΤΙ
    Ακολουθωντας λοιπον την ιδια τακτικη γραφω
    ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ
    ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Η ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ?

    Η ΠΥΘΙΑ δινει χρησμους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΡΕ ΒΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ...ΚΟΨΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟ
    Καλα μωρε μην φωναζεις ξερουμε οτι πονας το καταλαβαμε....πω πω αδερφακι μου σαν να σε σφαζουν σαν κουνελι κανεις....ηρεμησε εχεις αλλα 5 χρονια....μπροστα σου τι τσιριζεις απο τωρα ετσι?Μετα δυο χρονια τι θα κανεις δηλαδη ?ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙς ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αληθεια χρεωνετε και ΓΙΑ αυτα που δεν αναρτατε ?
    Η αυτα ειναι τα ακριβοτερα γιατι ειναι μονον για προσωπικη χρηση?Τα βλεπει μονη της για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕ ΦΕΡΝΩ ΤΡΙΤΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΤΟ ΜΟΥΓΓΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΙ.ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΟΧΙ.Ο ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΣ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑ,ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΣΚΕΨΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου