Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δημήτρης Μάρκου - H Νομιμοποίηση της Απάτης του

Πρώτη δημοσίευση: 11/08/2015
Δημήτρης Μάρκου - H Νομιμοποίηση της Απάτης του
Σήμερα το πρωί, 10.08.2015, ο Δημήτρης Μάρκου πήγε να νομιμοποιήσει και να "εξαγοράσει" χρόνο για να δουλέψουν τα μαγαζιά του ανενόχλητα τον Δεκαπενταύγουστο. 
Στον Εισαγγελέα πάνε οι πολίτες, οι δημότες όχι ο Δήμαρχος που είναι και διευθυντής Πολεοδομίας. Αυτό έρχεται και τον πιάνει ο εισαγγελέας που επέτρεψε αυτό το αίσχος. Μετά τα άρθρα μου, τα  video και τις φωτογραφίες έχει τρομοκρατηθεί ότι μπορεί να ακυρωθεί η μεγάλη είσπραξη του Δεκαπενταύγουστο με διάσημους καλλιτέχνες και να μειωθεί η είσπραξη.




Για να καλυφθεί ηθικά έναντι του κόσμου (γιατί νομικά δεν καλύπτεται) και να κάνει μια πιρουέτα (που έμαθε από την σύζυγό του) πήγε στον Εισαγγελέα -κάτι που θα ήταν δικαιολογημένος να κάνει επί δημαρχίας Λουδοβίκου, όντας αντιπολίτευση (ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο)- με ένα "Αίολο" αίτημα να κυνηγήσει τα κύματα. Ευτυχώς που ο Αντιεισαγγελέας μόνο το απέρριψε και δεν κάλεσε και τους ειδικούς με τον ζουρλομανδύα να τον τυλίξουν. 
Όλη την νόμιμη εξουσία και αρμοδιότητα την έχει ο Δήμαρχος και ο Διευθυντής Πολεοδομίας που στον Δήμο μας είναι το ίδιο πρόσωπο. Αυτή η εξουσία πηγάζει, δίνεται και είναι απεριόριστη από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος και από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μόνο που και τα δύο αυτά όργανα τα αγνόησε, επιδεικτικά, ο σύγχρονος Μέγας Ναπολέων, Δημήτρης Μάρκου.
Ο Δήμαρχος έχει την δύναμη να εξουσιάζει απόλυτα τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο του. Μπορεί να ανακαλεί άδειες και να καταλογίζει πρόστιμα όσες φορές θέλει και με αυτό τον τρόπο να προασπίζει το δημόσιο καλό και τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου. Έπρεπε να στείλει τα μηχανήματα του Δήμου, μετά την εκπνοή του πενθήμερου που όρισε στις επιστολές του, να ξηλώσει, να φορτώσει και να πετάξει όλα τα παράνομα.
Στον Εισαγγελέα θα μπορούσε να καταφύγει, μόνο αν είχε εξαντλήσει την εξουσία του και είχε αντιμετωπίσει βία από τους παρανομούντες. Τότε θα χρειαζόταν την συνδρομή του Εισαγγελέα ενάντια συγκεκριμένων που άσκησαν βία και θα συνόδευε την αίτηση του με τα ανάλογα έγγραφα. Και όλες τις επεμβάσεις του για την εφαρμογή του νόμου και της τάξης θα έπρεπε να τα είχε κάνει με την συνοδεία της Αστυνομίας.
Έκανε κάτι από αυτά; Όχι!!! Παρέκαμψε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που έχει από τον νόμο και έκανε μόνο το τελευταίο βήμα.

Από ότι μπορείτε και μόνοι σας να δείτε το "αίτημα" του "Δημάρχου" απερρίφθη από τον Εισαγγελέα.
Θα ήταν αδιανόητο, άλλωστε, να εγκριθεί ένα τέτοιο αίτημα που δεν συνοδεύεται από κάποιο σχετικό επίσημο έγγραφο της Δημοτικής Αρχής που να πιστοποιεί τους ισχυρισμούς του για παράνομη κατάληψη 6.018 τ.μ. αιγιαλού και 735 τ.μ. κοινοχρήστου χώρου.
Δεν συνοδεύεται από κάποιο παραστατικό που να δείχνει ότι η Δημοτική Αρχή έχει εξαντλήσει την εξουσία της για την επιβολή του νόμου.
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα ο Εισαγγελέας να επιτρέψει μια τέτοια πράξη.

Υ.Σ.
Δημήτρη Μάρκου στον Εισαγγελέα απευθύνθηκες όχι σε τελειόφοιτο του Δημοτικού. 
Εγώ ο Σίσυφος που είμαι τελειόφοιτος Νηπιαγωγείου ξέρω ότι με κλέψουν καλώ την πυροσβεστική, όταν πάρω φωτιά καλώ την αστυνομία, όταν πεθάνω καλώ το ασθενοφόρο και όταν αρρωστήσω καλώ το Γραφείο τελετών.
Φέτος που θα πάω 1η Δημοτικού να δούμε τι θα μάθω. Αλλά μάλλον δεν θα έχουμε σχολεία γιατί φρόντισες τα λεφτά να πάνε αλλού... (Φοβάσαι ότι αν τελειώσω την 1η Δημοτικού θα σε ξεπεράσω.) Θα σου πω αργότερα για αυτό... Δεν σε προλαβαίνω...

4 σχόλια:

  1. Σίσυφε και η γελοιότητα έχει όρια. Εξυπηρετείς συμφέροντα και το ξέρουμε. Καλά έκανε ο Δήμαρχος και αφού ο Εισαγγελέας δεν στάθηκε στο ύψος του είμαστε σίγουροι θα συνεχίσε την κάθαρση στην παραλία μαζί με εμάς τους πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥς12 Αυγούστου 2015 στις 12:07 π.μ.

      ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕ ΝΟΜΟΜΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!! ΑΣΧΕΤΕ!

      Διαγραφή
  2. ΑΙΤΗΣΗ
    ΠΡΟΣ Υ.Π.Α. ΚΑΙ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ:

    ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΞΙΠΙΣΤΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΧΟΡΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ ΠΤΗΣΗΣ

    αυτο το αιτημα θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες να εγκριθει..........!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' αυτή την περίπτωση ο Σίσσυφος έχει δίκιο. Το αίτημα του δημάρχου ήταν άκυρο. Κοινώς έγινε ρεζίλι στους δημότες του γιατί τον πήραν χαμπάρι τι ρόλο παίζει. Αλήθεια όταν ήταν αντιπολίτευση και έβλεπε τα αίσχη που γίνονταν (και γίνονται) γιατί δεν απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου