Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ζευγάρι ...άτυχων τσιγγάνων άνοιξε πέντε σπίτια και έφυγε με άδεια χέρια


Η γκαντεμιά τους ολοκληρώθηκε καθώς εντοπίστηκαν από αστυνομικούς λίγη ώρα μετά την τελευταία εισβολή τους
Μάλλον θα πρέπει να αλλάξει... επάγγελμα το νεαρό ζευγάρι

τσιγγάνων που έκανε επιδρομή στα σπίτια της περιοχής Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα, αφού τίποτε δεν τους «βγήκε» όπως περίμεναν! Όχι μόνο δεν βρήκαν να κλέψουν ούτε... δεκάρα, αλλά συνελήφθησαν κιόλας!






Οι... γκαντέμηδες διαρρήκτες είναι ένας 19χρονος και μια 21χρονη, που είχαν διαρρήξει διαδοχικά πέντε σπίτια στην περιοχή το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου αλλά έφυγαν από όλα με άδεια χέρια. Σαν να μην έφτανε η κακοδαιμονία τους, εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά την τελευταία εισβολή τους από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τους αναζητούσαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα διακεκριμένων κλοπών. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να είχαν σταθεί πιο... τυχεροί κάποιες άλλες φορές!

*** Το ίδιο άτυχοι στάθηκαν τρεις Έλληνες διαρρήκτες, μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο αγόρι, που παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού ενός 36χρονου στην Πάτρα και άρπαξαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ. Οι περίοικοι τους είδαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οι οποίας εντόπισαν τους δυο ενήλικους ηλικίας 29 και 19 χρόνων και τον 14χρονο συνεργό τους και τους συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου