Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ρόδος: Νορβηγός κατηγορείται ότι βίασε Σουηδέζα αφού πήγαν για ποτό

Ρόδος: Νορβηγός κατηγορείται ότι βίασε Σουηδέζα αφού πρώτα πήγαν για ποτό
Ο 24χρονος  φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε στο ξενοδοχείο της, της επιτέθηκε και την οδήγησε με τη χρήση βίας σε έναν κλειστό χώρο
Δυο περιστατικά βίας σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών απασχόλησαν μέσα σε λίγες ώρες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας. Στο πρώτο από αυτά, ένας νεαρός Νορβηγός τουρίστας κατηγορείται ότι βίασε μια νεαρή Σουηδέζα, μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση στην πόλη της Ρόδου.




Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας η 25χρονη Σκανδιναβή, ο 24χρονος  φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε στο ξενοδοχείο της, της επιτέθηκε και την οδήγησε με τη χρήση βίας σε έναν κλειστό χώρο, όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της. Ο νεαρός Νορβηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για βιασμό, ωστόσο η υπόθεση παραμένει ανοιχτή καθώς ζητήθηκε να υποβληθεί η κοπέλα σε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν αληθεύει η καταγγελία της.

*** Το δεύτερο βίαιο περιστατικό αφορά ένα κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας που κατήγγειλε μια νεαρή γυναίκα στη Μαγνησία. Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ενός καυγά ο 33χρονος σύζυγός της την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί! Η γυναίκα κατέφυγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και υπέβαλλε μήνυση εναντίον του συζύγου της.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου