• 1 μεγάλη μπριζόλα μοσχαρίσια
  • 2 ρίζες μάραθο κομμένες στα 4
  • 6 μανιτάρια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
  • Ρίγανη αποξηραμένη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πατάτα
  • Βούτυρο (λίγο)
Για τη μαρινάδα:
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο στα 4
  • Κόκκους πιπέρι
  • 2 φυλλαράκια δάφνης
  • 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
Πώς το κάνετε:
Αναμειγνύετε τα υλικά της μαρινάδας και «κομίζετε» μέσα την μπριζόλα σας γύρω στη 1 ώρα για να πάρει όλα τα αρώματα.
Όσο έχετε στην άκρη την μπριζόλα, ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και βούτυρο και σοτάρετε τις ρίζες μάραθου μαζί με τα μανιτάρια και τα σκόρδα ολόκληρα. Αλατοπιπερώνετε και τα αφήνετε στην άκρη.
Βγάζετε την μπριζόλα σας από την μαρινάδα και την ψήνετε στην σχάρα και από τις δύο μεριές (ανάλογα πόσο ψημένη την θέλετε).
Τη σερβίρετε με τηγανητές πατάτες πασπαλισμένες με ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι και συνοδεύοντας με τα σοταρισμένα λαχανικά!
Καλή σας απόλαυση!

Πηγή