Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

10 μυστικά για να είστε πάντα στυλάτες

Το στυλ είναι πολύ προσωπικό. Tο να είναι κάποιος στιλάτος είναι πολλές φορές υποκειμενικό. Εσάς λοιπόν ποιο είναι το προσωπικό σας στυλ;
Τι είναι το στυλ; Το στυλ αλλάζει μορφές από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το στυλ είναι πολύ προσωπικό και το να είναι κάποιος στιλάτος είναι πολλές φορές υποκειμενικό. Εσάς λοιπόν ποιό έιναι το προσωπικό σας στυλ?  Δείτε τα παρακάτω tips για να είστε παντού και πάντοτε βουτηγμένες στο στυλ ακόμη και την τελευταία στιγμή!




  1. Ετοιμάστε τα ρούχα της επόμενης μέρας από το βράδυ. Αποφύγετε έτσι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.
  2. Έχετε πάντα στο μυαλό σας ένα formal outfit που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχετε άπλετο χρόνο για να προετοιμαστείτε .
  3. Φροντίστε τα παπούτσια και τα ρούχα σας. Ειδικά τα παπούτσια θέλουν συγκεκριμένη φροντίδα προκειμένου να είναι ευπαρουσίαστα. Καθαρίστε τα, γυαλίστε τα, βάψτε και αλλάξτε τακούνια όταν είναι απαραίτητο για να κρατήσουν μια ζωή
  4. Ξαναφορέσετε συνδυασμούς που είδατε ότι κίνησαν τα βλέμματα πάνω σας. Αναλογιστείτε τι το διαφορετικό κάνατε εκείνη τη μέρα και ήσασταν τόσο εντυπωσιακή. Αντιγράψτε εν ολίγοις τις δικές σας επιλογές.
  5. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας κάθε πρωί, φτιάχνοντας τα μαλλιά σας και κάνοντας μία σωστή περιποίηση στο πρόσωπό σας για να δείχνετε πιο λαμπερή
  6. Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε τις άλλες γυναίκες γύρω σας και όχι τους άντρες!
  7. Φορέστε αξεσουάρ. Αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμο σας. Κάθε μέρα αποφασίστε άμα θα πάιξετε με δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, ρολόι για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας.
  8. Προσαρμόστε τα ρούχα πάνω σας. Εάν αγοράσατε κάτι που δεν στέκεται καλά στο σώμα σας, αλλά έχει τις προδιαγραφές να αποκτήσει τη δική σας φόρμα, σπεύστε στη μοδίστρα σας!
  9. Ποιότητα vs Ποσότητα : προτιμήστε 4 ζευγάρια καλά παπούτσια που θα είναι αναπαυτικά και άνετα παρότι ίσως τσιπημένα σε τιμή παρά 8 ζευγάρια, οικονομικά αλλά άβολα. Συγκεκριμένα στα παπούτσια το “Μπρος τα κάλλη τι είν” ο πόνος” σίγουρα δεν ισχύει!
  10. Δείτε τι ταιριάζει στο σώμα σας. Επιλέξτε κομμάτια που κόβουν τα τρωτά σας σημεία και τονίζουν τα βέλτιστα! Καθώς το στυλ είναι προσωπικό ποτέ μην αντιγράφετε αυτούσιο ό,τι βλέπετε, αλλά προσαρμόστε το στυλ σας σε ό,τι σας αρέσει και αντιγράψτε μονάχα ιδέες.
Νάγια Νούσα - www.post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου