Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Μετακομίζει μόνιμα στο Los Angeles ο Σάκης Ρουβάς;

Θα πάρει μαζί του και την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα
Πλώρη για την Αμερική φαίνεται ότι έχει βάλει ο Σάκης Ρουβάς με την Κατια Ζυγούλη, μιας
και φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση και σκέφτεται να αφήσει πίσω τη μαμά πατρίδα και να ζήσουν με τα παιδιά τους στις ΗΠΑ.

Ποιος ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς κυνηγάει και πάλι το όνειρο της διεθνούς καριέρας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», ο Σάκης έχει δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση από το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Ελληνοαμερικανό παραγωγό και διευθύνοντα σύμβουλο του κινηματογραφικού κολοσσού Fox Entertainment, Τζιμ Γιαννόπουλος, με τον οποίο είχε συναντηθεί στις καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα, υπάρχει πρόταση και για την Κάτια Ζυγούλη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη έχουν πάρει πολύ σοβαρά τις προτάσεις αυτές και οι φήμες λένε ότι οι δυο τους έχουν ήδη μιλήσει με μεσίτες στο Los Angeles.

Ωστόσο έχουν αποφασίσει η βίλα στο Νέο Βουτζά να μην πωληθεί, καθώς ο Σάκης Ρουβάς επιθυμεί να επισκέπτεται τη χώρα μας πολύ συχνά.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι στο Πρωινό του Mega η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος διέψευσαν το δημοσίευμα λέγοντας πως δεν ευσταθεί, καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σάκης Ρουβάς δεν προτίθεται να φύγει εκτός Ελλάδος αφού ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο, με δυνατούς συντελεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου