Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ-ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ!!!

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-ΕΜΠΑΘΕΙΑ-ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ - Σπύρου Καραπιδάκη
Του Σπύρου Καραπιδάκη
Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθούν τα προ ημερησίας διατάξεως θέματα. Δυστυχώς όμως απεδείχθη για μία ακόμη
φορά η ανεπάρκεια του Προέδρου κ. Μπαλοπήτου να ανταποκριθεί σε τόσο σοβαρές αρμοδιότητες όπως αυτή του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Την Παρασκευή 16/11/ 2013, συνεδρίασε το Τ.Σ. της πόλης μας προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Αρτέμιδα.

Ο θυμόσοφος λαός λέει «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

Κατ αρχήν ενώ η ορισθείσα ώρα έναρξης της συνεδρίασης ήταν 20.00, η συνεδρίαση άρχισε με 45 λεπτά καθυστέρηση, να χαίρεται τη συνέπεια του ο κ. Πρόεδρος!, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τους Τοπικούς Συμβούλους, όσο και από τους παρευρισκομένους. Εν συνεχεία υπήρξε σφοδρότατη αντιπαράθεση, με οξύτατους χαρακτηρισμούς, μεταξύ του Τοπικού Συμβούλου κ. Κατσούλη και του Προέδρου διότι, ως ισχυρίστηκε ο κ. Κατσούλης, δεν είχε, άκουσον!!! άκουσον!!!, ενημερωθεί εγγράφως για τη συνεδρίαση αλλά ειδοποιήθηκε καθυστερημένα, τηλεφωνικά, την τελευταία στιγμή. Εάν ισχύει αυτό τότε είναι ή ο Πρόεδρος ακατάλληλος, ή η Γραμματέας.

Τελικά, γύρω στις 21.00 άρχισε η Συνεδρίαση και τον λόγο έλαβε ο Τοπικός Σύμβουλος, της Παράταξης του κ. Κασίμη, κ. Λάμπρου Παναγιώτης, ο οποίος δίχως να έχει ενημερώσει την Ομοσπονδία, δίχως να ενημερώσει εμένα προσωπικά, αλλά και αυτό ακόμα το Τοπικό Συμβούλιο, ως εκ του νόμου όφειλε, έφερε εκτός ημερησίας διατάξεως (δολίως και κρυφίως υποθέτω) θέμα νομιμότητας Ομοσπονδίας, και κατήγγειλε εμένα ονομαστικά ως παράνομο Γραμματέα, ισχυριζόμενος, (ακούστε το μέγεθος της εμπάθειας, της δολιότητος και της ανεπάρκειάς του), πως διάβασε στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια «περί της μη νομιμότητας της Ομοσπονδίας και του Γ. Γραμματέα αυτής, και ως εκ τούτου θα πρέπει να πάρει απόφαση το Τοπικό Συμβούλιο...!!! εν αγνοία τόσο της Ομοσπονδίας αλλά και εμού προσωπικά, εάν θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ή όχι. Αυτός ήταν και ό λόγος που έφερε το θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως, ώστε να μην μας δοθεί η δυνατότητα παράστασης και αντίκρουσης των έκνομων και έωλων επιχειρημά των του. Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά του κυρίου αυτού πυροδότησε την ένταση στην αίθουσα με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα, η θερμοκρασία να κτυπήσει τ(ρ)οπικές θερμοκρασίες και να διακοπεί η συνεδρίαση.

Αλλά αν ο κ. Λάμπρου είναι ανεπαρκής και άσχετος με τις διαδικασίες του Τοπικού Συμβουλίου, ο κ. Πρόεδρος δεν γνωρίζει ότι ο νόμος απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε συζήτηση η αναφορά σε πρόσωπα τα οποία δεν είναι παρόντα ή εκ των προτέρων ενημερωμένα πως θα γίνει καταγγελία εις βάρος τους; Και ας υποθέσουμε πως ο αξιότιμος κ. Πρόεδρος απέχει παρασάγγας από αυτές τις γνώσεις. Αγνοεί ακόμα και αυτές τις αρμοδιότητες του Τοπικού Συμβουλίου;. Αγνοεί πως αρμόδιος φορέας, σύμφωνα με τον Α.Κ., για τη νομιμότητα Συλλόγων και Ομοσπονδιών είναι το Πρωτοδικείο; Εάν τα αγνοεί όλα αυτά, τότε όχι μόνονεßναι ακατάλληλος για αυτή τη θέση, αλλά εκθέτει τον εαυτόν του και σε νομικές και δικαστικές περιπέτειες. Μήπως όμως, αυτός ήταν και ό λόγος που, παρά το γεγονός ότι ο κ. αυτός (Λάμπρου) αναφέρθηκε ονομαστικά στο πρόσωπό μου, και παρά τις διαμαρτυρίες μου επί προσωπικού, ο Πρόεδρος, κατά παράβαση του νόμου, ηρνήτο πεισματικά να μου δώσει τον λόγο; Εάν όμως υποθέσουμε πως ο κ. αυτός (Λάμπρου) πιστεύει όντως πως η Ομοσπονδία είναι παράνομη, και ο Γραμματέας αυτής διαγραμμένος από τον Σύλλογό του, τότε τον κύριον αυτον (Λάμπρου) τον καλούμε (“Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ”) να μας παρουσιάσει επίσημο έγγραφο διαγραφής του από τον Σύλλογο, για δέ την Ομοσπονδία, έγγραφη απόδειξη που στοιχειοθετεί τις κατηγορίες του το ταχύτερον. Διαφορετικά ο κύριος αυτός είναι κοινός Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω στον κύριο αυτόν το ρητό: «Το μη γαρ είναι κρείσσονη το μη ζην κακώς». Ας αναζητήσει την ερμηνεία.

Ο κ. Λάμπρου με Βραβείο τι;;;!!!

19 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΟΗΤΕ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΙ ΑΛΗΤΑΚΙ.
    ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ(ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙ'ΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ?

      Διαγραφή
  2. Μαλλον εχει μπερδευτει η Ομοσπονδια μετα απο τις καταγγελιες πρεπει να αποδειξει εαν υφισταται η Σαρρη ουσιαστικα με αυτα που ειπε παραδεχτηκε οτι ειναι στον αερα η επανασυσταση της! Επιπλεον παρουσιαστηκε χαρτι το εδειξαν που αναφερει ο συλλογος γαληνη οτι εκπροσωπειται απο τον Μποζιολη και οχι τον Καραπιδακη που εχει διγραφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΣΑΡΡΗ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ?
    ΕΛΕΟΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελοιοτητες....
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ .....ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.Αρα ο Λαμπρου ειχε δικιο και ο γραφων το αρθρο τα βαζει με την προεδραρα....επαναφεροντας ενα θεμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ
    Προκειται για ανοησια ολκης.....Αντε παλι ...περι ωραιας κοιμωμενης η περι χιονατης και των επτα ΝΑΝΩΝ.ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ παραμυθι,ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλα αφού δεν ενημέρωσε ο Λάμπρου την ομοσπονδία πως βρεθήκατε εκει ολοι σύσσωμοι έτοιμοι να χειροδικήσετε σε όποιον είχε την γνώμη ότι δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη έναρξη της ομοσπονδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ(ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙ'ΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ?

      Διαγραφή
  6. .....ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.......ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ....
    Τους μαρανε η ημερησια φαγουρα που εχουν.
    Τοοοοοοσα εχουν περασει.Ολα ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΗΜΕΡΙΣΙΟ Α;ΝΕΚΔΟΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.Καθε ημερα καποιο μπλογκ η ηλεκτρονικη εφημεριδα αναρτα νεα κατορθωματα .Η ημερησια διαταξη σας ειναι καθημερινα απο το γελιο εως το γελοιο.και επιμενετε να ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑ ΠΟΡΔΗ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΊΜΟΥ.ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:44 π.μ.

    Ακου να σου πω ψευτομαγκα.
    Αυτα τα φασιστικα αν δεν εισαι μαζι μου εισαι του ....α και του β σε εμενα δεν περνανε
    ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΖΩ που αφου την εστειλε δημοσια θελει να ακουσει τα σχολια.ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ? ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ..Πεταγομαι οπου και οταν γουσταρω σας αρεσει δεν σας αρεσει ,για να σας πω ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    Ειστε ταλιμπαν αγραμματοι ,θρασυτατοι παλαιοκομματικουρες,ψηφο συλλεκτες.
    ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ που το εμφανιζετε σαν μεγαρο πολιτισμου.
    Το ηθος και το υφος του λογου σας ειναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ και σας προδιδει,
    Καθε λεξη που σας Γραφω μπορω να την επιβεβαιωσω με στοιχεια απο ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ.ΠΧ πορ....εκ πολιτισμου ριξατε με το σχολιο σας παλι και βρωμισε το μπλογκ
    ιστε ψευτομαγκες?Αν δεν μου πεις τι ειναι το ΙΣΤΕ δεν εχεις ιδεα απο μαγκια γιαυτο πηγαινε στο κουκλοσπιτο σου να παιξεις τις κουμπαρες με την χιονατη ΝΑΝΕ της γραφης ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.
    Να της φιλησες το γοβακι ετσι κανουν ολοι οι υπηκοοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
    ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΤΕΠΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ ΤΑ @ΡΧ....ΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ...
    ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ......ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ (Α)ΠΟΛΙΤΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:38 μ.μ.

      ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
      Η ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  9. δεν εχουμε ορεξη να βλέπουμε τετοιου είδους διαπλικτισμους στο συμβουλιο.
    οξω οι π@υστ...απο τη παραγκα μας ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:42 μ.μ.

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ της ομοσπονδιας ?Και εγω που εμαθα οτι το Κοαλα τους παραχωρησε ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ18 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

    ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    10 03 θα την φαει στον κ.....
    10 04 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΕΔΩΣΟΥΜΕ
    8 59 πο,,,η και ,μαιμου
    1 53 αρχ,,,,α και μα....α
    2 36 πουσ....

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑ.....
    Η αρκουδα που ειναι?Το γελιο ειναι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν πιανεις την ομοσπονδια στο στομα σου να το πλενεις με aqua..forte x7

      Διαγραφή
  12. ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ) ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ.
    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΕ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ομοσπονδια συμμετεχει στην Δημοτικη Επιτροπη Διαβουλευσης πραγματοποιει κοινες εκδηλωσεις με τον Δημο και γυριζει σε θεσμικους παραγοντες δηλωνοντας οτι εκπροσωπη την Αρτεμιδα. Εχει καθε δικιο και θεσμικο και ηθικο ο καθε συμβουλος η Τοπικος η Δημοτικος να ζητησει εξηγησεις οταν απο μονη της μελη της αμφισβητουν την νομιμοτητα της! Μεγαλο λαθος της Προεδρου της και Δημοτικης Συμβουλου Ραφτοπουλου που δεν ''μαζεψε'' την κατασταση και αφησε τον Καραπιδακη μαζι με τους υπολοιπους να εκθεσουν με την συμπεριφορα τους την Ομοσπονδια και την ιδια! Δειχνει ελλειψη προσοντων ελεγχου και διοικησης απο μερους της. Καλο ειναι αμεσα να ''μαζεψει'' την κατασταση καθως η βλαβη που εχει υποστει η εικονα της Ομοσπονδιας καιμτης ιδιας ειναι μεγαλη και θα συνεχισει και με την οποια επανορθωσει και νομιμη επανεκινηση της Ομοσπονδιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ γεματοι ειμαστε .Αν πτοουμαστεμε τετοια θα καναμε αλλη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου