Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μισοτιμής οι τρίτεκνοι της Μεσσηνίας το εισητήριο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Στα τρία εισιτήρια το ένα θα το πληρώνουν μισοτιμής οι τρίτεκνοι της Μεσσηνίας, που ταξιδεύουν με το υπεραστικό ΚΤΕΛ για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Αυτό θα ισχύσει από την 1η του νέου έτους και ενώ οι τρίτεκνοι, μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, θα έχουν προμηθευτεί ειδική κάρτα, που θα ισχύει για απεριόριστες διαδρομές και θα ανανεώνεται μια φορά το χρόνο. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/31594-ktel-triteknoi
Την κάρτα αυτή, για την οποία θα χρειαστούν μόνο μια φωτογραφία, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα μέλη κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το
βράδυ, από τα γραφεία του συλλόγου τους στην Καλαμάτα. Να σημειωθεί ότι για κάθε οικογένεια θα θεωρούνται περισσότερες από μια κάρτες, ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να έχει τη δική του.
Χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Σαράντος Κοσμάς και ο πρόεδρος των τρίτεκνων στο νομό Χρήστος Κορομηλάς, αναφέρθηκαν στην θετική για τους τρίτεκνους απόφαση του ΔΣ και των μετόχων της εταιρείας. 
Ο κ. Κορομηλάς μίλησε για μια πρώτη κίνηση καλής θέλησης από την μεριά του ΚΤΕΛ και έδωσε υπόσχεση ότι οι τρίτεκνοι θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και θα πείσουν την εταιρεία να την επεκτείνει και στα εσωτερικά δρομολόγια. 
Ο κ. Κοσμάς από την πλευρά του είπε ότι το μηχανογραφικό σύστημα για την έκδοση εισιτηρίων δεν επέτρεψε να περαστεί η έκπτωση περίπου 17% στο κάθε εισιτήριο ξεχωριστά, γι' αυτό η συνολική έκπτωση γίνεται με την έκδοση του τρίτου κατά σειρά εισιτηρίου που θα εκδώσει ο επιβάτης (συνολική έκπτωση 50%). 
Οσο γιατί προς το παρόν περιορίζεται το ΚΤΕΛ στο να κάνει μείωση μόνο στα εκτός νομού εισιτήρια, η εταιρεία απαντά ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση οικονομικά λόγω της μειωμένης επιβατικής κίνησης από την κρίση. 
Επίσης εξαιτίας των χρημάτων που χρωστά το κράτος στην εταιρεία -για παράδειγμα από τη μεταφορά μαθητών- τα οικονομικά της εταιρείας είναι περισσότερο επιβαρυμένα. 
Ν.Κ. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/31594-ktel-triteknoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου