Τρώγονται ζεστές ή κρύες με φρούτα, σαντιγί, γιαούρτι, μέλι, παγωτό πραλίνα...
μαρμελάδα, άχνη ζάχαρη, ξηρούς καρπούς, σιρόπι κ.ο.κ.
Υλικά:
2 φλ. τσαγιού αλεύρι
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
3 αυγά
1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση:
μαρμελάδα, άχνη ζάχαρη, ξηρούς καρπούς, σιρόπι κ.ο.κ.
Υλικά:
2 φλ. τσαγιού αλεύρι
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
3 αυγά
1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφθχτή μαρέγκα
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπέικιν πάουντερ, το αλάτι & τη ζάχαρη.
- Χτυπάμε το βούτυρο με τους κρόκους και το γάλα & προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι. αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις τα αρωματικά
- Ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την μαρέγκα.
- Λαδώνουμε τις πλάκες της βαφλιέρας και ψήνουμε τις βάφλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου