Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τους χάλασε τη διάρρηξη και την λήστεψαν!

Έφτασε την κατάλληλη στιγμή για να αποτρέψει τη διάρρηξη στο σπίτι του γιου της, αλλά οι επίδοξοι
δράστες… ξέσπασαν πάνω της! Αβοήθητη καθώς ήταν, αφού το παιδί της δεν είχε επιστρέψει ακόμη, τη χτύπησαν και λήστεψαν!


Το περιστατικό συνέβη όταν η 54χρονη μητέρα πήγε να επισκεφτεί τον 32χρονο γιο της στην Μαυροθάλασσα Σερρών, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με δυο αγνώστους που προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα. Αμέσως έβαλε τις φωνές, αλλά ο ένας από τους κακοποιούς άρχισε να τη χαστουκίζει ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε ότι θα τη σκότωνε αν καλούσε βοήθεια!

Η άτυχη γυναίκα αναγκάστηκε να σωπάσει και τότε οι δράστες άρπαξαν από το λαιμό της έναν χρυσό σταυρό που φορούσε! Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν αφήσει πιο πέρα και τράπηκαν σε φυγή. Η 54χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νιγρίτας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ληστών, χωρίς όμως να βρουν τα ίχνη τους.

Από βήματα στην ταράτσα του σπιτιού της στην παραλία της περιοχής Λιβανάτες Φθιώτιδας ξύπνησε μια 63χρονη γυναίκα και κατάλαβε ότι κάποιοι προσπαθούν να εισβάλλουν στην κατοικία της. Όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε τηλεφώνησε στην Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Αταλάντης που περιπολούσαν στην περιοχή έφτασαν αμέσως. 

Οι διαρρήκτες το έβαλαν στα πόδια και ο ένας κατάφερε να διαφύγει, αλλά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο Βούλγαρο συνεργό του που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου