Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΕΛ της Ψυτάλλειας

                    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
    ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/11/2012
Στο συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 15 Νοεμβρίου το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων συζήτησε το φλέγον θέμα του αποχετευτικού προβλήματος.

Ομόφωνα αποφάσισε πως η πιο συμφέρουσα λύση για την πόλη μας είναι η σύνδεση της με το ΚΕΛ της Ψυτάλλειας, γι αυτό και θα συνεχιστεί με εντονότερες προσπάθειες ο αγώνας για την επίτευξη αυτού του στόχου.

12 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΛΙΕΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΚΡΟΤΏ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΜΥΡΙΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Η "ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ" ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ? ΓΙΑΤΙ Η ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ? ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά όχι άλλη επανάσταση θα σκίσετε κανένα καλσον και για να σοβαρευτούμε η Ομοσπονδία ποιόν εκπροσωπεί? Τώρα θα "αγωνιστεί" για να πείσει το Δήμαρχο να αλλάξει απόφαση? Αν το κάνει αφενος ο Δήμαρχος θα δείξει θάρρος να αναγνωρίσει το λάθος του για μικρό ΚΕΛ αφετέρου θα είναιτο Βατερλώ του. Λυπάμαι για τα μικροπαιχνίδια που κάνουν αυτοί που θέλουν να μας εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απάντηση στον (Ανώνυμος 21 Νοεμβρίου 2012 7:59 μ.μ) στο συμβούλιο όπου ο κασίμης έφερε σε ψήφιση το θεμα "συνδεση με ψυτάλεια" (ήμουν παρων) η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ηταν από τους πολύ λίγους που είπε ΝΑΙ..... ΛΑΣΠΟΛΌΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν είμαστε χάνοι οι πολίτες σταματήστε τα ψέματα!!!......έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έχω την ανάγκη να πω συγχαρητήρια στον κ. Μάγκα που γράφει χώρις να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΙΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    2. ΕΕΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΟΥΜΕ ΛΥΚΟΣΥΜΑΧΙΕΣ.
      Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΤΟΟΟΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
      Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
      ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,ΜΕ ΝΟΝΟΥΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ,
      ΧΟΝΤΡΕΣ,ΑΝΑΠΗΡΕΣ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ,ΚΗΠΟΥΡΟΙΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    3. Είσαι ένας υβριστής και ρατσιστής. Πετάς κατηγορίες και λάσπες, τους τσουβαλιάζεις όλους και ...καθάρισες! Συγχαρητήρια, που τα έκανες όλα ίσωμα! Δεν αξίζεις την ιδιότητα του πολίτη. Πώς θα σου φαινότανε να ήσουνα εσύ χοντρός και ανάπηρος ή ο αδερφός σου ή ακόμα χειρότερα το παιδί σου; Είσαι εμετικός και η γνώμη σου δεν έχει καμμιά αξία. Να τα σβηνει αυτά το μπλογκ. Είναι ντροπή.

      Διαγραφή
  8. Η ελέυθερη έκφραση έστω και ανώνυμη πρέπει να μη ξεπερνά κάποια όρια. Στη Δημοκρατία επιλέγουμε τους καλύτερους όχι για την ομορφιά τους ή το επάγγελμά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλη μια επιτυχία της Ομοσπονδίας , τα σκ... θα πηγαίνουν Ψυττάλλεια. Δεν σας αρέσει? Συγχαρητήρια στα δυναμικά στελέχη της που έχουν χάσει τον ύπνο τους. Βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου