Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - σοβαρά προβλήματα καθαριότητας

                        ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
     ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
19/11/2012
Στο συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 15 Νοεμβρίου το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων παρευρέθησαν οι
Αντιδήμαρχοι κκ Μαργέτης Αθανάσιος, Πουλάκης Πέτρος και Σερέτης Χρήστος. Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος των εργαζομένων Αρτέμιδος κ Κρέτσης και Σπάτων κ Ζηλεμένος καθώς και υπάλληλοι του Δήμου από τις δύο Δημοτικές ενότητες.
Στην συνεδρίαση αυτή συζητήθηκε το θέμα της καθαριότητας και της αποκομιδής των σκουπιδιών.
Αναφέραμε τα πολλά και σοβαρά προβλήματα καθαριότητας που παρουσιάζονται σε κάθε γειτονιά και κάναμε προτάσεις για την επίλυση τους.
Αφού μας άκουσαν με προσοχή οι Αντιδήμαρχοι μας τόνισαν την πολύ κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου η οποία επηρεάζει άμεσα κάθε τομέα της διοίκησης. Παραδείγματος χάρη ο δήμος δεν έχει πολλά φορτηγά συλλογής μικρών και μεγάλων απορριμμάτων, και όταν κάποια από αυτά χαλάνε πολύ δύσκολα μπορούν να διορθωθούν λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, επίσης τα φορτηγά ανοιχτού τύπου για τα μεγάλα απορρίμματα χρησιμοποιούνται και σε άλλους τομείς, όπως ύδρευση. Τόνισαν πως κάνουν πολλές προσπάθειες καλυτέρευσης της κατάστασης αναγνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει.
Τόσο οι υπάλληλοι του Δήμου όσο και οι Αντιδήμαρχοι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί μας, σημείωσαν όλες τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που κάναμε και υποσχέθηκαν την συνέχιση των προσπαθειών τους για την επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος που επηρεάζει άμεσα το βιοτικό μας επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου