Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Σπάτα, Άρτεμις - «ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ»

Αυτό βγήκε από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22ας Νοεμβρίου 2012, όπου κλήθηκε ο Ποθουλάκης (κατόπιν παρέμβασης Κασίμη) να δώσει εξηγήσεις, για τις πληροφορίες που τον έφεραν ως δήθεν μηνυτή στην υπόθεση του χρέους στην ΕΥΔΑΠ.
«Είμαι μηνυόμενος και όχι μηνυτής και απαλλάχτηκα πανηγυρικά με την από τον Ιούνιο 2010 απαλλακτική εισαγγελική διάταξη, από τη μήνυση που μου είχαν υποβάλλει το 2009, ο τότε Δήμαρχος Αρτέμιδος, κ. Γ. Αλτιπαρμάκης και ο τότε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, κ. Π. Τουτσίδης, συνεπικουρούμενοι στη μήνυση αυτή από 12 δημοτικούς συμβούλους της τότε διοικούσας παράταξης του Δήμου, δια της γραπτής αναφοράς τους στη μήνυση, όπως δείχνει το δικόγραφο που κατατέθηκε (τότε) από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους».
Αυτά είπε ο Ποθουλάκης αραδιάζοντας στη συνέχεια στοιχεία που έδειχναν πως από την σε βάρος του μήνυση εκ μέρους του Αλτιπαρμάκη, τα πράγματα έφτασαν αυτός να απαλλάσσεται και να ανοίξει ο φάκελος του τεράστιου χρέους, περί του οποίου έγραφε ένα εκ των άρθρων του μηνυόμενου (Χ.Π.) το οποίο αυτός κατέθεσε στη δικογραφία προξενώντας το ενδιαφέρον του εισαγγελέα.
Έτσι εξηγούνται τα πράγματα (και όχι όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Χ. Μάρκου στο Δ.Σ., ότι δήθεν ο Χ.Π. έκανε μηνυτήρια αναφορά) για να διαψευστούν όλα από τον Ποθουλάκη που διάβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα στοιχεία της σε βάρος του μήνυσης και εν συνεχεία ακόμα και τους αριθμούς πρωτοκόλλου των εισαγγελικών εγγράφων βάσει των οποίων αυτός απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες των 14 μηνυτών του, εν συνεχεία για την σε βάρος των μηνυτών ασκηθείσα ποινική δίωξη για «ψευδή σε βάρος του καταμήνυση» και σχηματισμό δικογραφίας για διερεύνηση της υπόθεσης του χρέους στην ΕΥΔΑΠ «παράβαση καθήκοντος» (χρέη από το 1999 έως το 2012).
Να γιατί (και όχι όπως λένε τα παπαγαλάκια στα καφενεία) καλούνται για ανάκριση σαράντα και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Αρτέμιδος για να καταθέσουν στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου στα πλαίσια έρευνας που γίνεται αυτό το διάστημα, για το τεράστιο χρέος που δημιουργήθηκε ιδίως τα προηγούμενα χρόνια που ο πρώην Δήμος Αρτέμιδος περισσότερο και λιγότερο ο πρώην Δήμος Σπάτων, δεν πλήρωναν την ΕΥΔΑΠ, αν και εισέπρατταν και εισπράττουν τα ανάλογα ποσά ύδρευσης από τους Δημότες.
ΔΕΝ τους φταίει λοιπόν ο Ποθουλάκης, αλλά το κακό κεφάλι των φίλων τους. Ας πρόσεχαν.

Ένας δημότης που ήταν στη συνεδρίαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου