Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί για επίθεση κατά αλλοδαπών

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί για επίθεση κατά
αλλοδαπών Τέσσερις νεαροί Ελληνες συνελήφθησαν στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, για επίθεση σε βάρος αλλοδαπών, απόπειρα εμπρησμού και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις νεαροί, ηλικίας 17, 19, 20 και 23 ετών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, φορώντας κουκούλες, πήγαν σε μονοκατοικία στα Σπάτα, όπου διαμένουν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 32 ετών.
Τρεις από τους κατηγορούμενους εισήλθαν στην αυλή της μονοκατοικίας και ο πρώτος με σφυρί, έσπασε το τζάμι της πόρτας εισόδου, ο δεύτερος πετούσε πέτρες στα παράθυρα και ο τρίτος, αφού κατάβρεξε με βενζίνη το έδαφος που ήταν σταθμευμένη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας φίλου των αλλοδαπών, προσπάθησε με αναμμένο χαρτί να βάλει φωτιά, χωρίς όμως να το επιτύχει.
Οι δράστες μετά την επίθεσή επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο τέταρτος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Ύστερα από έρευνα και αναζητήσεις οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.
Σε έρευνα στην κατοικία του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο κάλυκες φυσιγγίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.





Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί για επίθεση κατά αλλοδαπών | κοινωνια | ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου